[]

erkek çamaşır nereden alayım?

eşime atlet ve boxer külot almam lazım yüklü miktarda. tee damat çeyizinde gelenleri kullanıyordu 2 senedir ama artık yenilemenin vakti gelmiş fakat daha önce hiç erkek için iç çamaşırı alışverişi yapmadım işin cahiliyim. bilindik bikaç yeri gezdim tanesi 20 30 liradan aşağı don yok yahu. 24lü paketlerle falan toptan alayım daha uyguna gelsin diyorum fakat internette araştırdım ucuza bulamadım. eminönüne yakın çalışıyorum buralarda önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir dükkan var mı? ya da internet sitesi de olur ama fiyatları insaflı olsun yeter. yazanlara şimdiden teşekkürler




 
artık öyle ya hu, güzel bir dona bile bir sürü para sayıyoruz.

mavi'de üçlü boxerlar 25 lira civarı, bir bak derim.
  • Apocalypse  (18.07.16 09:47:23) 
ben boyner.com.tr den alıyorum. Mavi ve t box öneririm.


  • nuevo  (18.07.16 09:57:01) 
calvin klein boxer brief ftw


  • alperz  (18.07.16 10:06:44) 
ucuz olsun dersen pazardan alınabilir herhalde. hnm de de nispeten uygun fiyatlı 3ü bir arada boxer satılıyor.


  • safepassage  (18.07.16 10:08:06) 
tchibo'ya bakabilirsin.
trendyol'da dagi'ye bakabilirsin.

edit: ohoo, işin kaynağında isen internete ne gerek? eminönü'nde 'kürkçü han' tabisi.
  • manuel mandalina  (18.07.16 10:08:38 ~ 10:09:32) 
Pazarlarda kaliteli ve ucuz olabiliyor satıcıdan isteyeceksiniz poşetlerden çıkarıp veriyor


  • esin  (18.07.16 10:45:54) 
Kompedan vs camasircilar da kaliteli donlar 8 tlye mevcut. Kardesime ve esime almistim. Yasadigim yerde oyle kaliteli markalar olmadigi icin a101den de aldigim oluyor camasirlari guzel.


  • curukturpkokusu  (18.07.16 11:10:09) 
eşinin donunu sen mi almak zorundasın? seninle evlenene kadar da annesi mi alıyordu? normal çamaşır satan yerler var, 5 tl'ye çok güzel ürünler bulabilirsin. çamaşırcı bu, mağaza değil.

mesela lcw'den 3'lü aldım, 15.99 TL verdim. 1 yıla dağıldılar.
avcılar meydan'da bir yer var 5 tl'ye 3 tane don aldım hala sapasağlam giyiniyorum.
  • Polaroid  (18.07.16 11:12:09) 
tutkuicgiyim.com'dan al. tam aradığın adres.

reklam gibi oldu ama bi bak derim.
  • babilbaligi  (18.07.16 12:13:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.