[]

tekirdağ

bu sefer de tekirdağ'a gidiyorum sınav için! üç gün orada kalacağım; salı, çarşamba ve perşembe.
normalde akşam otobüse binip 10-11 gibi oraya varıp otele yerleşme sabah da sınavıma girme planım vardı ama okul yurt açmış ve 5'ten önce kayıt yapmamı istiyor belgeyle. yani yurda varıp çantalarımı falan bırakıp yerleştikten sonra ertesi gün sabah 10'a kadar boş olcam ben. o gün de sınavdan sonra ertesi gün olan ikinci sınava kadar boş olcam falan. ne yapayım? yanıma bir 100 lira alabilirim. çok harcaması olan biri değilim karnım doysa bir de gezip kafamı dinlesem yeter.

bir de insanı nasıldır buranın? kendi başına dolanan bir dişiye bişiler yaparlar mı? malum son olaylar falan korkutuyor.

 
merhaba. siz nerelisiniz bilmiyorum ama başınıza bir sey gelmesi en düşük iller arasında ilk 10 da yer alır herhalde.


  • libertine  (17.07.16 22:50:16) 
anladım. namık kemal üniversitesinin kız yurdunda kalacağım. atölyeden başka öğrenciler hocalar da gidecek ama yanlarına salça olabilir miyim pek bilmiyorum. istanbuldan gideceğim bu arada :)


  • nolmus yani  (17.07.16 22:57:33) 
Kurtarılmış bölge orası, hiçbir şey olmaz.


  • damdanakan  (17.07.16 23:26:51) 
tekirdağ merkezdeyseniz korkmayın hiçbir şey olmaz. sahilde gezin, oturun çay için. akşam yemeği için özcanlar köfte'ye gidin. yemekten sonra yine sahildeki cay bahçelerinde oturabilirsiniz. zaten standlar falan var onları gezerken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. avm isterseniz tekira var oraya gelebilirsiniz. sıkıntı olmaz.


  • eagle is free  (18.07.16 11:01:10) 
teşekkür ediyorum cevaplar için. sahil çay + köfte yeter bana sıkıntıdan ölmemem için :)


  • nolmus yani  (18.07.16 14:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.