[]

ortalikta donen bomba ihbarli mesaj

"Fransız KonsolosluğundanYarın İstanbul'da eylem yapılacağı ve 19 farklı noktaya bomba yerleştirildiği ihbar edilmiş-Kartal Metrosu-Kadıköy Meydanı-Üsküdar Marmaray-Mecidiyeköy Meydanı ve Metrobüs-Gaziosmanpaşa Meydanı-Zincirlikuyu Meteobüs-Edirnekapı Metrobüs-Şirinevler Meydanı ve Metrobüs-Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve alt geçit-Maltepe Meydanı-Nişantaşı-Beşiktaş İskelesi-Kadıköy Meydanı ve iskele-Sögütlüçeşme Metrobüs-Levent (Özdilek, Kanyon, Metrocity Avmler)-Eyüp Sultan civarı-Bakırköy Meydanı-Aksaray (Ordu Caddesi)-İstanbul Üniversitesi ve BeyazıtYayabildiğiniz kadar yayın"

inanalim mi simdi buna?


 
bilgi kirliliği olduğu doğru, yaşadığımız ülke malum, her an her şey olabilir diyorum ben.


  • basond  (17.07.16 21:41:22) 
İnternet sitesinde yoksa inanmayın


  • meyve parcacikli kadin  (17.07.16 21:43:09) 
"ihbar edilmiş"

bence "yav he he" deyip geç. tabii bomba riski daima var ve dikkatli olmak lazım, ben "yav he he" kısmını bu dandik ihbar için söylüyorum sadece.
  • der meister  (17.07.16 21:44:23) 
bu sayılan yerler sürekli paylaşılan yerler. bomba riski de maalesef her zaman var.


  • pamuk helvalar cebe  (17.07.16 21:46:11) 
Ben bunlardan bıkıp konsoloslukların twitter sayfalarını takibe aldım bildirimleri açtım. Facebooktan da takip ediyorum. Amerikan konsolosluğunun da mail gönderimine üye olmuştum zamanında.

m.facebook.com

Açılmıyorsa ekran fotoğrafı yüklerim ama itibar etmeyin diyor. Ama ihbar olduğu doğru.
  • jazzabel  (17.07.16 22:12:44) 
fransız kökenli şirktte çalışan enişteme şirketi aynı mesajı göndermiş. o yüzden itibar etmesenizde dikkat edin.


  • pisekar v2  (17.07.16 22:19:35) 
Fransiz konsoloslugunda sosyal medyadaki yalan haberlere inanmayiniz yaziyor. Arkadas screenshot gondermis.
Gerci zaten surekli bir tehlike var ihbar olsa da olmasa da. Herzaman dikkatli olmak lazim.

  • innerbliss  (17.07.16 23:10:59) 
lazim da neye dikkat edicez ki bi de o var. bomba yani bu sonucta. binlerce insan bu mesajdaki yerlerin birini hatta belki birkacini kullanarak ise gidip geliyor. bi korunma yontemi de yok. karambole yasiyoruz resmen.


  • in vino veritas  (17.07.16 23:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.