[]

Demokrasi sevdalıları demokrasi şöleninde tam olarak napıyor?

neden dışardalar bunlar? harbiden merak ediyorum, olay ne? az once cnn turk'te idris sahin'e sordular ama o da cevabini bilmedigi/verilecek cevabi olmadigi icin 5 dakika boyunca beyin yakici sekilde konustu, direk cevap vermedi.

sayin cumhurbaskanimiz yakisikli recep tayyip erdogan han hazretleri (s.a.v) de 1 hafta boyunca meydanlari birakmamaliyiz demiş. sebep?

güç gösterisi yapmaları dışında aklıma bir şey gelmiyor?

 
dışarıdakiler neden dışarıda cb dışarı çıkın dediği için
şimdi çıksa herkes evine girsin derse evine girerler
güç gösterisi fikri yüksek ihtimal.
  • basond  (17.07.16 21:10:20) 
kişisel fikrim, bu birkaç gün akepe tsk olsun yargı olsun zorlayabildiği kadar zorlayacak. herhangi bir harekete karşı canlı kalkan olsunlar diye tutuyorlar.

şu an taksim'e kışla kuracağız deseler dışarıda onca çomar varken ikinci bir gezi olabilir mi?
  • anonim yazar  (17.07.16 21:14:37) 
Ben de bilmiyorum ama biri güzelce bir sahiden ne olduğunu yazabilir mi? Yurtdışındayim, yabancı arkadaslarim inanilmaz tehlikeli bir sey varmis gibi davraniyor, aile ve Turkiye'de olan Turkler daha sakin, heyecanlanmayayim diye. Sokaklarda insanlar mi var, tezahurat mi var, ne oluyor tam olarak? Ucaklar iki kere iptal edildi, gelemiyorum da. Bir aciklayin sahiden neden disarda insanlar?


  • shadowcat  (17.07.16 21:14:42 ~ 21:15:52) 
Dün ankara keçiören'de dışarı çıkanlar evde oturanları taciz etti mesela. Evde oturan vatan hainidir diye bağırdılar.


  • sheridans  (17.07.16 21:21:17) 
@shadowcat,

Yabancı arkadaşların bizim ülkeyi doğal olarak kavrayamıyor, o yüzden endişelilerdir. Hiçbir halt olduğu yok şu an. Başarısız bir darbe girişimi oldu. Tayyip de fırsat bu fırsat deyip milleti sokağa çağırıyor işte, miting yapıyor sağda solda. Uçaklar da eski hâline döner bir iki güne.
  • i was made for you  (17.07.16 21:21:25) 
Gövde gösterisi işte. LGbti+ aleviler kadınlar vs taciz için de.

Arabayla tur atıyorlar kornaya basıyorlar. takımları şampiyon olmuş gibi ya da seçim kazanmışlar gibi. 3ü de hoşuma gitmiyor, diğer ikisini yine de anlayabiliyorum.
  • Cursed Chico  (17.07.16 22:01:36) 
Yasadiklari kenar mahallelerden modifiye edilmis doganlariyla sahinleriyle cikip bagdat caddesine gelip milleti rahatsiz ediyorlar. "Istersek gelir, yasanabilen son yerlerin de icine sicariz. Kimse de karisamaz" kafasindalar.
Cok buyuk zafer kazandiklarini filan dusunuyorlar.

Tayyip de iste "bakin %50mi zor tutuyodum, sokaga saldim. Gorun bakalim simdi!!" diyor.
  • kuehles blondes  (17.07.16 22:05:55) 
Yağma yapıyorlar: www.egedesonsoz.com

Katliamda ölen insanların anıtına saldırıyorlar: eksisozluk.com

Suriyelilere saldırıyorlar: direnisteyiz3.org

İnsan öldürüyorlar: twitter.com

Kadınları taciz ediyorlar. Hakaret ediyorlar. Saldırıyorlar: direnisteyiz3.org

Gazları bitene kadar bu sürecek.
  • sevgikusunkanadinda  (17.07.16 22:12:09 ~ 22:15:44) 
Gürültü.


  • aranelsurion  (18.07.16 01:14:36) 
  • kalemdefter  (18.07.16 01:15:11) 
birbirlerini fortluyo genlerine tükürdüğümün götçüleri.


  • kupigometa  (18.07.16 01:18:55 ~ 01:19:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.