[]

ptt yurtdisina kucuk paket

Pek muhterem eksiduyuru sakinlerine bir sorum olacakti.

Ukrayna'ya gondemek istedigim asagi yukari 500g eden bir paketim var. Ptt'nin kucuk paket hizmetinin fiyat acisindan cok makul oldugunu duydum. Bilgisi olanlar aydinlatirsa sevinirim.


 
paket ve zarf şeklinde alternatifi var ben almanyaya penguen dergisi göndermiştim. dergi dediğim fasiküllerin birleşmiş hali kitapçık gibi. zarf paketten daha uygun oluyor dedi gişedeki 20 tl tutmuştu.
o tip zarfa sığacak bir şey ise zarf adı altında göndermeniz size biraz daha ucuza mal olabilir.

ülkeden ülkeye hacmine göre fiyatlandırma farklı olabilir ama.
yaşadığım olay budur.
  • basond  (17.07.16 20:48:44) 
başka bir kargo şirketi ile anlaşman yoksa ptt'den daha ucuza gönderme şansın yok. sitesinde ücret hesaplama şeysi var girip bakabilirsin. 50 lira falan tutar tahminimce..

edit: ben kargo gibi düşündüm. evrak falansa daha ucuz tutar..
  • nrmnm  (17.07.16 20:49:16 ~ 20:50:56) 
geçen ay 400 gramlık paket gönderdim amerikaya 27 tl tuttu. takipli gönderi. minimum tutarda göndermek istiyorsanız gönderi yaparken "sadece taahütlü olarak" göndermek istediğinizi söyleyin. iade-taahhütlü değil, sadece taahhütlü. aps falan da değil.


  • mr.goodcat  (17.07.16 21:15:15) 
2 kiloya kadar aps olarak gönderiliyor. Ptt nin sitesinden yurtdışına aps ücretlerine bak.


  • orhan tv  (17.07.16 21:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.