[]

kendi sesimiz?

sesimizi kaydettiğmizde farklı bi sese dönüşüyor. başkaları aynı senin ses desede bana farklı geliyor. acep nedendir?




 
kendi sesini normalde bogaz - burun vasitasiylan duyuyoz, disardan duyunca fafrkli yol farkli sekil diye farklidir diyorum


  • rusdemezale  (25.11.09 23:56:50) 
senin duyduğun kendi sesin de aslında insanların duyduğu ses değil. insanlar teypte duyduğun sesi duyuyor, senin içinden duyduğun sesinin değil. ne iğrenç değil mi?


  • peki  (25.11.09 23:58:04) 
insan kendine en bi yabancıdır because. hele kavga ederkenki çıkan sesini kaydetseler ve dinletseler, altına sıçarsın, aynalara bakamazsın daha da. sosyal antikorumuz var ihtimâl. ben'i kendimizden koruyor evvelâ. o sebebilâ siyasi partiler türlü manevrada. eliyeneyşın değil sırf. aynada suratımızı niye türlü şekillere getirmiyoruz da sebep buna. gaçhalım gaçhalım :))
www.youtube.com

  • yapacakbirseyyok  (26.11.09 00:04:17) 
sesini bolca kaydedip dinlediğinde alışıyorsun. kendi duyduğun ses ile kayıttaki sesin aslında belli noktalarda birbirine benziyor. bu benzerlik alıştıkça ağır basıyor. önceleri bana da öyle geliyordu.


  • blackdog  (26.11.09 01:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.