[]

Taksim'de görülecek/gezilecek/eğlenilecek yer?

Slm ahali...
Şimdi ben taksim i pek sevmyrm. Ama istanbullu olmayan birini o civarlara götürüp gezdirmem gerek. Fakat şimdi o kadar yolu tepdikten sonra işte burası istiklal cad. taksim bu kadar hadi dönelim demek istemyrm. İşte sizden istiklal in burasını mutlaka görmelisin, taksim de şuraya da gidebilirsn, şurası güzeldir vs. şeklinde cevaplar beklyrm...
N olur yardım edin ya...
Şimdiden herkese teşekkürler...

 
o kadar yol teptikten sonra galata kulesi'ne bi çıkılmalı diye düşünyrm.


  • tepedeki psychedelic adam  (25.11.09 22:30:03) 
galata kulesine çıkın
nevizadeye ya da asmalımescite gidin
kiliselerden birine gidin
Gs lisesini gösterin
tramvaya binin
yürüyerek karaköye inin
  • orange coffee  (26.11.09 00:11:30) 
küçük beyoğlu yada kafe pi de apple mohito için.(bumuymuş lan diye höykürün)
mangal keyfinde çöp şiş yeyin.
burger ın önünü buluşma yeri yapın.(bak bu olmazsa olmaz)
ara cafe ye uğrayın(gs lisesinin solu)
nevizadede ortalık bi yere oturun için.(akdeniz aslanım vs. gibi)
tünele gidin abidik gubidik çalgıcılar var 1 lira verin şarkı çaldırın vesiare...

umarım işine yarar.
  • frenchkiss666  (26.11.09 01:58:33) 
galata'ya mutlaka gidin ama oraya kadar gitmişken hemen kulenin dibinde konak diye bi kafe-restoran var, teras katı hoş bi yer, haliçi ve boğazköprüsünden kadıköye kadar tüm boğazı görüyor, fiyatları güzeldir (örneğin öğrenci bütçesine uygun ancak alkol yok). kulenin yanındaki camekan sokaktan girip, daha sonra soldaki ilk sokağa(hacı ali sok.) dönüyorsunuz işte buldunuz. kuleye yaklaşık 50m filan. ben dışardan gelen arkadaşlarımı mutlaka götürüyorum.

bi de fransız sokağı var tabi, galatasaray postanesinin onunden asagi dogru inerken sola sapıyosunuz. yine kendine has bi dokusu var. (fiyatları öğrenciye pek uymaz ama görmekte fayda var, bi kahve içilebilir)

e aznavur, atlas ve halep pasajlarına illaki girersiniz.

ne biliim, eğer belki vaktiniz boldur bi de film izleyelim dersiniz, o zaman alkazar veya emek sinemalarından birini gösterebilirsiniz. film de mutlaka görmeye değerdir ancak bu iki sinema da pek değerlidir.

bunlar geldi aklıma :) iyi eğlenceler size.
  • asil baykara  (26.11.09 02:02:35) 
tek basına değilsen, bir kaç kanka arkadasınlasan önce biraz türüyüp gece gece bi cihagirde 2-3 bira iç kendine gel merdivenlerde denize karsı..

yürü ordan takisme gir, sigaranı yak kalabalığı izle istiklalde. neizade yada asmalımescid falan bi kucuk beyoğlu yapabilirsin mesela üstüne muhabet olur. he dersen rakı falan iççem o ayrı konu.

cuma günü ise old city ye gidebirsin. jukebox cıkıyor gece 12 den sonra. eğlendiriyor.
çıkışta saat 4 olur güzel bi çorba iç:)
bişiler ye. ilk gece için yeter:)
  • raki masasinin degismez adami  (26.11.09 11:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.