[]

Kargocu Pişkinliği... Mi?

Aylardır(!) hayallerimde olan Gh: Metallica , şubeye ulaşmış bugün gelecekti. Saat 12 civarı aradım, " dağıtımda" dediler, saat 16 oldu aradım yine " dağıtımda" dediler. Saat oldu 18 "nerdesiniz?" dedim " arkadaşlar yetiştirememiş, yarına kaldı" dediler. Şimdi, ilk sorum böyle bir hakları var mı? Yani şubeye ulaşmış bir paketi gününde teslim etmek zorunda değiller mi? Eğer mecbursalar, ben bunları nereye nasıl şikayet edeyim. Kargo şirketi Aras. Aslında ben öyle bir "şikayet insanı" değilim (olanlara imrenirim o ayrı) ve sorun da değil yarın gelmesi fakat böyle kafa bulur gibi "gelecek gelecek" deyip "aaa yetiştiremedik" demeleri beni ayar etti.




 
kargocular öyledir. paketin geldiğini teyid edip sabah arayıp siz çıkarmayın onu dağıtıma ben geliyorum şimdi deseydiniz daha sağlam olurdu. öncelikli paketlerimi hep böyle şubeden alırım.


  • ozdek  (25.11.09 20:43:35) 
Valla bu adamların işleri kalıplaşmış. Hani azimle sıçan taşı deler derler ya(ne alakaysa) isteseler yetiştirirler ama adamlara öyle paketler geliyorki akıllara zarar. Ben dayanamayıp şubeden almak istedim adam bana kargoları gösterdi ağzına kadar dolu araç daha indirilmemiş buyur bul bulabilirsen dedi. Yuh aq dedim yarına gelirse şükür ne bu böyle felan... Yani herifler manyak kargo dağıtıyorlar bir gün yüzlercesi! O yüzden hallerini görünce gecikmelerine hak verebiliyorum.


  • ne bakiyon kardesimm  (25.11.09 20:46:32) 
@ozdek
Kargo şubesi uzak bana yoksa şubeden almak daha ucuz da olduğu için hiç düşünmezdim.

@ne bakiyon kardesimm
Bizim muhit öyle yoğun bir yer değil aslında. Zaten yazlıkçı beldesidir burası da biz yazlığı eve çevirdik. Zannetmem o kadar yoğun olacağını.
  • aidiyetsiz  (25.11.09 22:01:38) 
pek çok benzer ya da beter örnek yaşanıyor maalesef

(bkz: türkiye'de düzgün çalışan kargo şirketi olmaması)
  • mermaid  (25.11.09 22:49:51) 
merhaba, bahsettiginiz ps2 versiyonu mu? ps2 versiyonuysa nereden aldiniz ayiptir sormasi?


  • samfisher  (26.11.09 01:54:34) 
Aras Kargo Müşteri ilişkilerine ilgili şubenin hatta personelin adını vererek şikayet mailinizi yazın, Aras Holding'i de cc'ye koyun.
Yeterli değil diyorsanız telefon açın, ve müşteri ilişkileri müdürü veya ilgili bölge müdürüyle görüşün. Olmadı patronlarına(Evrim Aras)ya da genel müdürlerine(Salim Güneş) mail atın.

Eğer webden satın aldıysanız ilgili siteye mail atın ve ilgili kargo firmasını şikayet edin.

evet bunların hiçbirisi kaybettiğiniz zamanı telafi etmeyecektir ancak müşteri şikayet hakkına mutlaka sonuna kadar sahip çıkmalıdır diye düşünüyorum. yamuluyorsam düzeltin.

E-Posta: musterihizmetleri@araskargo.com.tr info@arasholding.com.tr
Tel: 0 216 538 56 00
Fax: 0 216 538 56 52
  • asil baykara  (26.11.09 02:38:29) 
@samfisher
Merhaba, Ps3 versiyonu.

@asil baykara
Bir şikayet maili yazıcam gibi. Sen bu kadar seçenek sunduktan sonra yazmazsam, sana ayıp olur :) teşekkürler.
  • aidiyetsiz  (26.11.09 11:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.