[]

grafik tablet ankara

ankarada nerde bulunur? uygun fiyat olanından, bi de tavsiye edebileceginiz urun olursa cok daha guzel olur. limit 125 az ama, anca o kadar :)




 
o fiyata a5 ancak olur sanıyordum, araştırınca baktım ki a6 olabilirmiş. yani gerçekten küçük. a5, küçük defter sayfası boyutundadır (dokunmatik ekranın boyutu), a6 dediği o tek sayfanın yarısı kadar (10cm*15cm). uc logic'in ve trust diye bir markanın a6 ebadında var o fiyata ama paraya değmez bence.
bulabilirseniz eğer ikinci el a5 alın, hatta bulursanız a4 alın en güzeli. fiyatlar uçmuş bu sıra.

  • hia  (25.11.09 20:53:44 ~ 20:56:05) 
wacom'un en hesaplısı bu: www.hepsiburada.com

Ben bunun bir eski modeli olan Volito2'yi kullanıyorum. 3 senedir mis gibi çalışıyor. Tavsiye ediyorum.
  • kriker  (25.11.09 21:45:28) 
ne için alacağınıza bağlı gerçi ama o paraya wacom'un kalemini vermiyorlar. o yüzden alternatif markalara yönelmenizi tavsiye ederim, uc logic, trust gibi. ben geçen hafta uc logic aldım mutluyum şuan bir sorun yok. dağıtım anlamında da uc logic hemen hemen bütün vatan bilgisayar mağzalarında bulunabiliyor sanırım olmasa bile getirirler. ayrıca trust marka da satıyorlar diye biliyorum siz yine bir gidip sorun. bu konuda satış elemanlarına taze eğitim vermişler bayağı hevesliydi kendisi bana anlatırken=)

www.akortek.com
  • hellguard  (25.11.09 23:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.