[]

RTE yarın şeriat ilan etse

hiç birimiz bi *ok yapamayiz. yapabilir miyiz? *otu yiyen var mı, yapabiliriz diyen? bir gezi daha olur diyen var mı?

bu olayin en vahim sonucu, ulkenin net bir sekilde ortadoguya donmus oldugunu gormemiz. araliksiz ezanlar, selalar, allah askina, peygamber askina, rte askina (yani ilk 2 si ile eş tutuluyor) adeta tasmasi salinmis bir guruhun sokaklara cagirilmasi, cekilen videolarda bu guruhun ısidden farksiz oldugunun gorulmesi vs...

yarin ickiyi de yasaklarlar, zinayi da yasaklarlar, kendinizi artik izole ederek de yasayamazsiniz.

ulan ne uzuldum ya, yemin ediyorum cok uzuldum, ulke resmen elden kayip gitti.

(darbenin ...na koyayim, mevzu o degil)

 
Onu yapacak güç yok. O kadar da değil. Oy verenlerin çoğu içki içip zina yapan tipler. Öyle bi şey olsa kendi seçmeni de karşı çıkar.


  • loae haled  (16.07.16 14:00:05) 
her seferinde yuh onu da yapamazlar dediklerimizin hepsi bir bir oluyor. demek ki iran, suriye gibi Ülkelerde savaslar, rejim degisiklikleri böyle bir anda oldu diye düsündüm. öncesi var tabi. seriat korkum degil aslinda akp o kadar radikal degil. daha cok güc ve para icin dini alet etme onlarinkisi. seriattan pek bir cikarlari olacagini sanmiyorum.
sadece konduramiyirum, icime oturuyor. güzel bildigimiz tüm degerlerin, güzelim ülkemin böyle kayip gitmesine dayanamiyorum.

  • maq  (16.07.16 14:07:48) 
Biz yapamayız. Ama yabancı yatırımcı haşırt diye parayı çekip ülkenin belasını sker.


  • noluyo yaa  (16.07.16 14:14:31 ~ 17.07.16 04:06:08) 
bu boğaz kesme olayı çok büyük bir olay. benim karşımda katil, tecavüzcü, işkenceci bir herif olsa dahi en fazla yapabileceğim şey bir kurşundur -ki onu da zannetmiyorum. boğaz kesmek nedir ya. siviller çok vahşi, devlet çok güçlü. hiçbirşey yapamayız.


  • cilekli krep  (16.07.16 15:22:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.