[]

Darbeyi yapanlar kaç kişydi ?

Nasıl ikna ediyolar kendi insanınjı öldürmeyii




 
kendi insanı derken şu sarık cübbeyle sokakta tekbir getirip erleri linç eden vatan hainleri mi ? Bilmem.


  • Nox  (16.07.16 06:24:38) 
Şunları nasıl ikna ediyorlar gariban askerin boğazını koyun gibi kesmeyi: haber.sol.org.tr IŞİD mi arıyorsunuz? Alın size IŞİD!


  • microfiction  (16.07.16 09:42:15) 
@micro boğazı kesildiği iddia edilen asker açıklama yaptı, savcılık yalanladı, adli tıp yalanladı. hala yalan haber peşindesiniz.


  • animalman  (18.07.16 14:43:34) 
kendi insanı dediğin sokakta arapça yeşil siyah renkte bayrak sallayanlar bıçakla gezen sakallı herifler mi :D


  • docrivers  (18.07.16 14:55:40) 
@animalman birileri falanca asker diye fotoğraf paylaşmışlar, o asker de açıklama yapmış ben o değilim diye. iyi de ben o falanca asker mi dedim? evet, kafası kesilmemiş olabilir. ama birden çok askeri linç etmişler. döve döve öldürmüşler! yüreğiniz dayanıyorsa linç videolarını koyayım. herif "dördünü öldürdük, dördünü öldürdük, beşinciyi getirin" diyor! yerde yüzü gözü dağılmış, kafası boynunun üstünde durup durmadığı belirsiz kan revan içindeki adamı veya cesedeni yerlerde sürüklüyorlar. bu arada evet, ışidci diye fotoğrafları çıkan adamların o yerdeki askeri ambulansa götürmeye çalıştıkları da ortaya çıktı, doğru. ayrıca bir gazeteciyi de linç etmeye kalkıp köprüden atmaya çalışmışlar. adamcağız kendisi açıklama yaptı, kendimi kurtarabilmek için ben atlayacaktım, diye. sonra polis geliyor kurtarıyor. eğer isterseniz onların da haber linkini koyarım.

p.s. 1- darbeler kabul edilemez! 2- suçlunun cezasını hukuk verir. linççi yığınlar değil.
  • microfiction  (18.07.16 18:00:39 ~ 18:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.