[]

Yarin sabah nasil bir Turkiye'ye uyanacagiz sizce?

sb.

sizce neler degisecek? neler artik eskisi gibi olmaz? (olumlu veya olumsuz anlamda)
ya da degisen hic bir sey olmaz ve 3 gunde unutulur gider mi?

yani ne bileyim, mesela yillar sonra bile 80 darbesindeki gibi bu olayin belgeselleri filmleri cekilir mi? bu olayi konu alan diziler cekilir mi mesela 2040'li yillarda? adina binlerce kitap, roman vs yazilir mi 2050'lerde bile?

 
Sanırım bu sefer unutulmayacak kadar uzun sürecek.


  • bartholomew87  (16.07.16 04:53:39) 
Daha sürecek gibi çatışmalar, unutulacak bir olay değil. Ölümlerin yanı sıra meclis bombalandı. Hani bize hep anlatılan sakarya savaşında top seslerinin meclisten duyulmasıydı. Şu anki vehameti ordan hesap edebiliriz.


  • desktopu  (16.07.16 04:57:57) 
AK Partinin yerini fazlasıyla sağlamlaştırdığı bir Türkiye'ye uyanacağız.


  • dissendium  (16.07.16 04:58:32) 
darbe başarısız olmuş gibi görünüyor. muhtemelen erdoğan gemi iyice azıya alıp başkanlık sistemine geçirecek. ondan sonrası bombok.


  • doxanikee  (16.07.16 05:07:59) 
Ooo danistay ve hsyk bazi uyeleri de tutuklanmis. OH. bal-kaymak.


  • kuehles blondes  (16.07.16 05:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.