[]

Darbe Çok Büyük Ölçüde Ciddi Sanırım

bazı tv ler darbe bastırıldı, tanklar çekiliyo falan diyor ama çok ciddi yerler askerlrin elinin altında ve planların göre hreket ediyorlarmış..tayyip, başbakan falan ortada yok..

3. kol ordu komutanı tv kanalından talimat vermeye kalkıyo tv ekranlarından..şaka maka çok acizlik değil mi bu durum.

çok ciddi durum sanırım. aniden bastırılamadı hükümet tarafından.

 
Rusya'dan ''bize sığınma talebi gelirse değerlendiririz'' açıklaması geldi, ABD destekli bir harekat olabilir.


  • neferkitty  (16.07.16 02:26:30 ~ 02:26:37) 
bırak bastırmayı tayyip telefonla çıktığı yayınca neredeyse titreyecekti. en ufak bir planları programları yok darbe ihtimaline karşı.


  • loser blueser  (16.07.16 02:26:36) 
yok ya sanmıyorum. sabaha kalmaz bir şey bence


  • engiribord  (16.07.16 02:26:46) 
abi sen daha kablo yayını yapan 2 tane tv ekranına müdehale edemiyorsun ve cumhurbaşkanı beklenen çağrıyı bangır bangır yapıyor, interneti kesemiyorsun, haber kanalları, gazeteler, sosyal medyalar sokağa dökülün diye bağırıyor. darbenin 2. kuralı halkı evinde tutabilmektir.
1. kuralı zaten tepe yönetimi gözaltına alabilmektir.


sen ülkenin cumhurbaşkanına başkomutan değil fatih ünvanı kazandırırsın bu şekilde. hiç kusura bakmayın da mit neredeymiş, istihbarat neredeymiş bu küçük grup bunu planlarken ?

yani darbe marbe olmayacak ama dolar kısa vadede ne olur işte onu bilmiyorum. sanırım o hesapta patladık.
  • mete kudur  (16.07.16 02:26:59 ~ 02:28:13) 
bunlar biz ezik laikcilerin sığındığı "x olursa hukumet dusecek" seklindeki yenilgi sonrası umudu biraz daha korumak amaclı ezik sığıntılar.

bu darbe bitti, kazanan yine çomarlar, kaybedense her zamanki gibi biz sekulerler olduk.

erdogan bundan boyle tanrıdır.
  • no christ requires  (16.07.16 02:28:06) 
no christ requires +1. iki saat önce ak-saray bombalanıyo falan diye dezenformasyon da olsa gaz maz veriyolardı. ben şu an hiçbi şey göremiyorum. halk ve polis sokağa indi, asker masker yok piyasada.


  • der meister  (16.07.16 02:29:30) 
Mete +1

Tepe yönetimi almadıktan sonra her yeri bombalasalar ne olur, psikolojik olarak kaybettiler bence, rte başkanlığı garantiledi, en karlı çıkan o oldu bu işten
  • zikardo  (16.07.16 02:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.