[]

Bu gece size ne öğretti? ne hissettirdi?

bana

- 15 yıldır iktidarda olan ve darbeden bu kadar mağduriyet devşiren ak parti'nin olası bir darbe girişimine karşı hiç bir planı olmadığını

- iş ciddiye binince erdoğan'ın adeta titreyerek konuştuğunu, korktuğunu, sakin kalamadığını

- fethullahçıları kendi halkına silah çekebilecek, kendi insanlarının üzerine uçaklarla bomba atabilecek seviyede bir güce ve manyaklığa getirmiş olan akp'nin her bir üyesi ve destekçisinin türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük vatan hainleri olduklarını

- türkiyeden daha onlarca yıl bir bok olmayacağını

öğretti.

not: bu mevzuya tiyatro diyen kusura bakmasın ama aptaldır. böyle tiyatro mu olur lan.

 
yazdıklarının hiç birini düşünmedim ben.

bir ülkenin nasıl çöktüğünü gördüm ben bu gece. kendi askeri kendi gk başkanını rehin alıyor, kendi polisini mitini bilmem nesini vuruyor bombalıyor.

bundan daha beter ne olabilir? şu anda tv kanalları sanki ortada bir zafer varmış gibi "demokrasi kazandı bla bla" gibi şeyler zırvalıyorlar. işte bu kadar iğrenç ve çökmüş durumdayız.

ntv yi bi aç izle allah aşkına. utanıyorum izlerken. bu neyin sevinci abi?
  • mahone  (16.07.16 01:34:32) 
Salak yerine konmuş gibi hissediyorum. Uyutulmus hissediyorum. Uyusturulmus hissediyorum. Tiyatroysa da değilse de. O sokağa çıkanların arasına dalıp... Neyse. Sakin olmalıyız.


  • damdanakan  (16.07.16 01:34:51) 
ben cok buyuk bir huzursuzluk hissettim
bir cagriyla arabalara dolusup parti byraklari alip turlamaya cikan etrafimdaki insanlari agzim acik izledim.
sakin kalmayan insanlari gordum
ezan, sela, kornalar, aciklamalar, atar yapan abdullah gul, ordu yomnetime el koydu aciklamali trt bunlari asla unutmam
  • exlibris  (16.07.16 01:35:00) 
ben böyle bir korku yaşadığımı hiç hatırlamıyorum ve ölene kadar unutamayacağım gibi


  • darksdantes  (16.07.16 01:38:13) 
bu ülkenin böyle olmasına sebep olan okumamış yobazlardan çok 90 küsür senedir halkına doğru değerleri öğretmemiş, öğretememiş kişi ve her fırsatta biz ne kadar da modern eğitim veriyoruz diyen ama sadece asalaklar yetiştiren eğitim kurumlarından tiksindim. Bu ülkede uzun süre yaşamayacağım sanırım, zaten uzun süre kimse bu ülkede yaşayamacak bu kadar net.


  • bartholomew87  (16.07.16 01:42:29) 
Tam bir tiyatroydu. Bu ülkeden de insanlarından da bir bok olmaz. Başkanlık sistemi hayırlı olsun.


  • Sulfoxaflor  (16.07.16 01:51:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.