[]

davetiye tasarımı ve renkler

arkadaşlar şimdi bişe yaptım da basit olanından.ama arkadaş renkleri soft yap dedi parlak çünkü diyor. maildeki ile normalde benim bilgisayarımda görünen renkler farklı. maildeki yani jpeg i telefonda açınca daha parlak çıkıyor renkler. şimdi hangisi normal bunun bu bir? bir diğeri soft nasıl yapıcam? gayet açık görünüyor renkler çünkü.

we.tl bilgisayarda böyle

diğer ekteki de cepten bakınca görünen.
hangisi gerçek?

 
renklerin farklı çıkmasının sebebi çalışmanın şu an cmyk renk uzayında oluşu...
rgb renk uzayı kullanan bizim teknolojik aletlerimizde bu nedenle farklar oluşuyor...

photoshop kullanıyorsan image>mode>rgb color yap öyle jpeg al (ama baskıya cmyk göndermen lazım)

başka program ise ona da yardımcı olabilirimm..

edit : ayrıca çalışma parlak felan değil...baskıda daha soluk çıkar de arkadaşına olmazsa bir baskı merkezinden örnek alsın..tatmin olur..
  • gkhT  (15.07.16 22:49:49 ~ 22:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.