[]

hangi şarjlı süpürgeyi alayım?

evde kedimiz var, biraz da sakar insanlarız yiyip içerken çok döküyoruz yerlere. her gün elektrik süpürgesiyle uğraşmak istemediğimiz için hayvan tüylerini de alabilen bir şarjlı süpürge alalım hem dağıttığı kumları toplayalım hem de birkaç dakika içinde halıları falan süpürüp uçuşan tüyleri, saçları, yerdeki kırıntıları toplasın istiyorum. evdeki bozuldu 1 ay kadar oldu, her gün büyük süpürgeyle süpüremediğimiz için ev leş gibi oluyor acilen almalıyım bir tane.

elimdeki seçenekler

1- fakir rct 109 fakir.com.tr fiyatı 220tl

2- homend dustrider 1218 www.homend.com.tr fiyatı 210tl

gönlüm 1den yana çünkü çok fazla kişi almış yorumlarda herkes çok beğendiğini belirtmiş fakat gördüğüm kadarıyla satışta yok. sadece n11'de 1 tane ve hepsiburadada satışta buldum. alırsam ve bir arıza olursa yedek parça sıkıntısı çekebilirim diye çekiniyorum.

2 de güzel ikisi de lila rengi zaten tatlış tatlış. hatta bakınca 2.nin teknik özellikleri daha iyi. 1.nin 9 dakika kullanma süresi varken 2.nin 19 dakika görünüyor. 1. 10.8V iken 2. olan 14.4V. 2.nin sadece toz haznesi daha küçük kalan özelliklerde ilkini tokatlıyor gibi. Fakat daha önce hiç homend kullanmadım. Tüy toplama konusunda işime yaramazsa cidden çöp olur çünkü.

fiyat olarak da çok bi fark yok, rengi de aynı. daha fazla da para vermek istemiyorum üst limitim bunlar kadar. ne diyorsunuz hangisini alayım?

 
fiyatlarından haberim yok, ama rowenta air force kullanıyoruz, şarjlı olmasına karşın normal süpürge gibi. biraz büyük ama.


  • babilbaligi  (15.07.16 10:05:52) 
Fakir evcil hayvanlarla ilgili reklam homend toz temalı yapmış reklamını ama dediğiniz gibi servis önemli ne olur ne olmaz iki yıl garanti güven verici.
Ben de düşünüyordum, homend'i araştıracağım şimdi sayenizde, piyasada bulunmayan elektroniği almak bile bile mantıklı gelmedi.

  • kullanıcıadımbuolsun  (15.07.16 10:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.