[]

Çifte vatandaş ile evlilik

Türkiye ve Bulgaristan vatandaşlığı olan birisi ile evlendiğimizde (çifte vatantaş), Türkiye'de yaşayarak Bulgaristan vatandaşlığını da alabilme imkanımız var mıdır?




 
'Sta' ya sor bu soruyu


  • thewizardofearthsea  (15.07.16 01:05:23) 
yok olmuyor.


  • kalanlarin savasi  (15.07.16 03:22:17) 
evet oluyor. ama önce oturum izni alıyorsun. o oturma izniyle senede 1 kere girmen gerekiyor ve o izinle schengen bölgesinde yanında eşin varsa vizesiz gezebiliriyorsun. eğer çocuğunuz varsa ve oturma iznini her sene yenilerseniz 6 senede çocuk yoksa 8 senede vatandaşlığı alabiliyorsun.


  • sta  (15.07.16 04:21:36) 
adam türkiye'de yaşayarak demiş. ne demek istediğini bal gibi anlamışsın hala oluyor diyorsun.

@cek evlenilen çifte vatandaşın illa ki bulgaristan'da bir adresi olması gerekiyor. oturma iznini de 3 ay'da verebilirler 1 senede . ayrıca oturum izninin 5 sene devam etmesi yeterlidir vatandaşlık için. yani türkiye'de doğmuş büyümüş babasından dolayı çift pasaportlu biriyle evlenmek kolay kolay vatandaş yapmıyor.
  • kalanlarin savasi  (15.07.16 05:29:15 ~ 05:35:12) 
kardeşim hasta mısın? net konuşmuşum dimi? tr'de oturarak oluyor demişim. drmek ki yapmışım ki oluyor. bulgaristan diğer avrupa birliği ülkeleri gibi orda oturmayı şart koşmuyor. evet orda bir adres gösteriyorsun ama kiracı olarak gösteriyorsun illa oturmana gerek yok. sadece oturmayı yenilerken girmen yeterli. evli olunca da 1 senelik oturma izni veriyor.


  • sta  (15.07.16 05:50:43) 
sahta belge değil baya baya kiracı belgesi düzenliyorsun ama oturmak ZORUNDA DEĞİLSİN. hangi kısmını anlamadın? sen burda bir ev kiraladığın zaman başka evde kalamıyor musun? zaten pasaportunda ülkeye giriş çıkışların gözüküyor. sahte belge olsa orda arıza çıkar. resmi iş yaptık biz oldu. fikir sahibi olmadan insanları yanıltma.


  • sta  (15.07.16 08:02:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.