[]

Thassos da araba kiralama

Merhaba
Thassos da feribot iskelesinde indikten sonra araba kiralayacağız. Burdan ehliyet için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
Bir de araba kiralama konusunda tavsiyeleriniz var mı? Önceden internetten araştırma yapabileceğimiz bir site var mı Thassos a özel?


 
www.rentalcars.com
www.carrentals.com
bu iki siteden bak. yeni ehliyet olsa iyi olur. olmasa da verirler. ehliyet sahibi ve kredi kartı sahibi aynı kişi olmalı. bazı araçlar için sürücü yaşı ve kaç yıldır ehliyet sahibi olduğuna bakabiliyorlar.
  • cekilmis gayfe  (14.07.16 23:01:49) 
hic bir isleme gerek yok rental ofise gir arabani sec bir form doldur, depoyu kontrol et ne kadar benzin varsa forma not etsinler arabayi al cik. Gunluk kiralar 40-75 euro arasi degisir aracina gore. genelde ufak araclar tercih ediliyor adalarda.


  • rentts  (14.07.16 23:48:54) 
Selamlar,

Thassos'ta hangi feribot iskelesine ineceksiniz? Eğer otobüsle Kavala'ya gidip oradan geçecekseniz Skala Prinos'a ineceksiniz.
Biz geçen sene öyle yapmıştık, tam limanın karşısında Smart Rent a car var, oradan kiralamıştık.
Önceden kontakt kurmanızı ve rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. İlk feribottan inen turistler saldırıyor ve hemen bitiyor arabalar.

Keramoti'den geçecekseniz Limenas tarafındaki ofislere bakmanız daha kolay olur. Ne yapın edin, indiğiniz liman tarafındaki bir şirketten kiralayın. Adada toplu taşıma yok, ancak taksi ile gidebilirsiniz başka taraftaki ofise. Ya da önceden organize edip arabayı ineceğiniz limana getirtebilirsiniz eğer başka bir yerdeki şirketten kiralıyorsanız.

Bir de bize "24 saat kuralı var" deyip durmuşlardı. Ne olduğunu gidince anladık. Kiralama süresi 24 saat üzerinden bir gün olarak hesaplanmıyor, takvim günü olarak hesaplanıyor (ben de anlam olarak 24 saat kuralından tam tersini anlamıştım). En azından bazılarında böyle bir uygulama var. Tam olarak saat ve gün olarak anlaşın. Pazarlık da yapabilirsiniz. 30-35 Euro gibi bir fiyata gelmeli günlük.
  • burfak  (15.07.16 07:58:49 ~ 08:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.