[]

yapı kredi'nin yaptigi reroroluk

selam,

yapi kredi'de kredi kartim vardi, karti hesabi filan kapatmistim. o kredi kartima bir miktar para iade oldu (150tl kadar).

bankayi aradim, dedim boyle boyle, para yatti ama kartim yok. hay hay efenim bizde hesabiniz varsa oraya yatiralim dedi, yok ki dedim. subeye havale yapalim dedi, ya dedim simdi subeye gidemem calisiyorum, baska bankaya eft olur mu dedim.

olur ama masraf cikar dedi, ya dedim ciksa ciksa 3-5 cikar, yoook dedi 20lira.
NE DEDIM 20 LIRA MI? (kenan komutanin fatih oldu mu? demesindeki gibi)

evet dedi. 20 lira masraf mi olur yahu. hem de 150 lira icin, eft isleminde devlete verdikleri para 19 kurus, kalan 19 lira 81 kurus NET CEPLERINE GIDIYOR.

bu ne ya... tekrar arasam, pazarlik yapilir mi ki? 20 cokmus 5 yapalim desem kabul etme ihtimalleri var mi? baska isme yatiramiyorlar, benim hesabimin olmasi gerek :(


gidip bedava diye nuvo kart acssam, parayi oraya yatirsalar sonra ordan belese eft mi yapsam? cunku bu 20 lirayi asla ama asla vermek istemiyorum.

 
online bankacılıktan kendin yapsan bu eft yi 3 tl tutacak.
ayrıca 16:45 ten 17:30 a kadar yapılan eft lerin ek ücrete tabi olduğunu biliyorum ama hiç yapmadığım için ne kadar tutuyor bilmiyorum. belki sizinki bu saatler arasına denk geldiği için 20 tl tutmuştur.

  • sttc  (14.07.16 20:49:41) 
Banka müşterisi değilseniz 20 TL normal bir tutar, hemen hemen tüm bankalarda aşağı yukarı bu kadardır. Da kart açtırmaya Şubeye gidebilecek durumdaysanız, gidin hesap açtırın parayı çekin sonra da hesabı kapatın. Ama git-gel yol parası artı zaman kaybı 20.- TL'ye değer mi onu da düşünün derim.

Not: Nuvo enpara muadili Şubesiz bankacılık imiş, öğrenmiş oldum, teşekkür.
  • koskoca kirpi  (14.07.16 21:48:31 ~ 21:52:11) 
aç nuvoyu dursun temiz temiz


  • baal  (14.07.16 21:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.