[]

İKEA İş Görüşmesi

Tasarım depertmanı için iş görüşmesine çağırdılar, evvelden hiç öyle kurumsal bir firmayla iş görüşmesi tecrubem yok. Daha evvelden ikea ile görüşme tecrübesi olan adaylar biraz bilgilendirebilir mi, ne sorarlar, nelere dikkat etmek gerekir felan fişman. bir de giyim önemli mi? tabii ki kapri + parmak arası terlik gitmeyeceğim ama bu sıcakta takım felan giyme niyetim de yok, kot + kısa kollu gömlek gibi standart bir giyim şekliyle gitmeyi düşünüyorum, eksi olarak dönmez her halde haneme?




 
İş görüşmesine kotla gidenden hayır gelmez.
Takım her zaman artı puandır.
Kravat yoksa bile en azından smart casual giyin.
  • cakabo  (14.07.16 17:32:56) 
kot pantolon bence şorttan daha kötü.

ama çok kasıntı da giyinmeyin. düzgün bi pantolon, + polo yaka tshirt süper


ayrıca tasarım departmanına gelecek biri KISA KOLLU GÖMLEK gibi bir facia giyse, görüşmeyi yapmadan sonlandırırım. (neticede tasarım zevkli adam işidir, ve kısa kollu gömlek bir TASARIM FACİASIDIR)
  • tchuck  (14.07.16 17:36:44 ~ 17:37:40) 
Keten pantolon + gömlek ikilisi her ortama uydurulabilecek bir şey. Hele ki şu sıcaklarda en orta yol bu gibi.


  • skooma  (14.07.16 17:38:06) 
- maaş beklentiniz ne?
* siz hiç ikea'ya gittiniz mi?
- tabi lan, burda çalışıyorum.
* peki hiç beymen home'a gittiniz mi?
- evet
* ikea'da mobilyaların üstünde fiyat etiketleri var. ama beymen home'da yok değil mi?
- evet
* işte ben ikea'yım. beni alın. al beni.
  • tosiba  (14.07.16 17:51:15 ~ 17:54:17) 
@tosiba güldürdün valla :D

@skooma katılıyorum keten pantul ve gömlek sanırım en mantıklısı

@tchuck pantolon + polo ya evet kısa gömlek muhabbetine hayır. tasarımdan bu kadar anlıyorsanız rica ederim levis, mavi gibi markaaların moda tasarımcılarıyla paylaşın bu fikrinizi. son bir kaç yılda ortaya çıkmış son derece saçma ve şekilci bir olay şu kısa kollu gömleğe giydirme modası. neticede kısa kollu gömlek var kısa kollu gömlek var. ek olarak eğer ege veya akdeniz bölgesinde yaşıyor olsaydınız -klimalı işyeinden çıkıp klimalı arabasına binerek klimalı avmlere takılmaya giden, gece klimalı yatak odasında uyuyan biri değilseniz- sade tişörtün bile insanı çıldırttığı bir havada dirseklere kadar kıvrılarak giyilen gömleğin insanı nasıl cinnete sürüklediğini bilirdiniz.

@cakabo kot pantolona kurban ol sen.
  • dante  (14.07.16 18:49:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.