[]

şizofrenik bilinçaltımla aramda geçen tartışma

lusid rüya öncesi ya da sonrası hep titreşimle birlikte uyku felci geçiriyorum ama uyku felcini özellikle öncesinde geçirdiysem bugün olduğu gibi istediğim temalı atmosferle rüyaya başlıyorum. bir otelde tatil ortamında rüyaya başladım böyle beğenmediklerimin tipini değiştiriyorum göğsünü büyütüyorum falan. narsist bilinçaltımı tatmin edercesine tanrıcılık oynuyorum herkese gösteriyorum gücümü yüzündeki şaşkınları izliyorum vs derken uyandım "ne rüyaydı yaa" diyerek üstümü giyinip dışarı çıktım. dışarda yürürken herkes bana bakıp gülmeye başladı ben de sinirlenip kaçmaya başladım ama bi baktım uçuyorum anladım ki hâlâ rüyanın içerisindeyim aşağı indim etrafı inceleyen birsinin yanında gittim sohbet etmek için. Şöyle bir şey söyledim:

"Şimdi sen benim hayal ürünümsün ya ne düşünüyosun burada olmaktan binlercenizi ben yarattım. Özgün bilincin olduğunu falan mı sanıyosun? Benim bilincimin bi yansıması olduğunuzu biliorsun değil mi?"

Ama benim hayal ürünüm olduğunu bir türlü kabul etmeyip nereden geldiğini bilmediğini ama onun da özgün bilinci olduğunu iddia etti. Ben de onun benim uydurmam olduğunu göstermek için etraftan geçen arabaları insanları falan havaya kaldırdım. "Gördün mü diğerlerinden farkın yok birazdan acınası varlığın son bulacak" dedim. Biraz afalladıktan sonra çıldırdı "nasıl ben gerçek değil miyim ama ben benim" etrafta koşuşturmaya başladı deliler gibi sonra bi anda sakinleşti ve yüzünü korkunç gülümseme kapladı yanıma geldi "kontrol kimde?" diyerek yumruklamaya başladı. Resmen yumruklanma acısını hissettim rüyamda. Kalk o zaman lan, kalk o zaman!" diyerek yumruklaya yumruklaya uyandırdı. 1 saattir hâlâ kendime gelemedim daha.

siz böyle lusid gördüğünüzde uyku felci yaşıyor musunuz hep kafanızda bir matkap sesiyle? gördüğünüz en acayip rüya neydi?

 
lusid gördüğümde ne kadar da barışçıl ve çiçek böcek rüyalar görüyormuşum. kendime kurşun döktürücem, arkadaşım senin ne biçim bir bilinçaltın var? :(

neyse lusidle uyku felci aynı gecelerde olmuyor hiç başıma gelmedi, ama uyku felcini hep asker botu sesiyle geçiriyorum. matkap sesi deyince yazmak istedim.
  • evde liyakat kalmamis  (14.07.16 16:32:23) 
Anlattigin bana uyku felci gibi gelmedi daha cok kabus gibi uyku felcinde uyanmak isteyip uyanamiyorsun, bagirmak istiyorsum bagiramiyorsun, bir felc hissi oluyor gercekten. Yanlis anlamis olabilirim ama... Bana fazlasiyla oluyor. Sirtustu yatmamak lazim.


  • kassiopeia  (14.07.16 16:36:05) 
Internet'te bu tip astral / lusid forumlarında hemen hemen herkes defalarca uyku felcini deneyimlemiş ve benim matkap olarak tanımadığım hisse titreşim diyolar ki onu da uyku felci geçirenlerin belli bir kısmı yaşıyor sadece. ama ben bilinçli olarak yapamya çalışmıyorum onlar gibi. İstemeden oluyor çoğunlukla.


  • oddyseus  (14.07.16 16:36:21) 
bende matkap sesi olmuyor hiç yani herhangi bir ses duymuyorum spesifik olarak daha çok karaltı/insan silüeti görüyorum her defasında. ancak ben senin deneyimini okudğumda astral seyahate daha çok benzettim. bilemedim.


  • kassiopeia  (14.07.16 17:14:13) 
oooouuv duyduğum en muhteşem rüya senaryosu bu..

öncelikle şu matkap olayları seneler önce oluyordu bende. öyle lusid rüya vb. şeylerle paralel olmuyordu ama derin meditatif haller sonrasında oluyordu genelde. önce bana dzzzt zzt şeklinde yaklaşmaya çalışan aşırı bir gerginlik ve dehşet gibi. içine girdiğimde (ya da o benim içime girdiğinde) de muazzam bir sarsıntı ve terör.. sonrasında ise muazzam bir rahatlama ve sessizlik olurdu genelde.

rüyana gelince.. tanrıyla yaşadığın çatışmanın muhteşem bir tasviri olmuş. yani nasıl ki sen tanrının bir yansıması, o'nun daha küçük bir parçası olduğunu, kendi varlığının tanrının varlığı yanında bir hayal gibi olduğunu inkar ederek, o'nun varlığını kabul etmeyerek bir tür isyan halindeysen, o'na yaptığın şeyin aynısı senin de başına gelmiş. sana muhteşem bir ayna tutulmuş. yani rüyanda gördüğün sana saldıran isyankar kişi tam olarak sensin.
  • gloomystorm  (14.07.16 22:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.