[]

Schengen ile ilgili bir soru da benden

657'ye tabi memurum, dolayısıyla 4a'lı değilim. 4a hizmet dökümü istiyorlar. götüremem öyle bir belgeyi ne yapmak gerek?




 
direkt prim yatırılan günleri belgelendir demişler bence.


  • glamdr1ng  (14.07.16 15:29:16) 
selam. italya vizemi alalı bir kaç gün oluyor ben de öğretmenim devlette.

e-devletten sgk hizmet dökümü aldım ben.4a, 4b, 4c fark etmiyor, dökümde gerekli bilgiler yer alıyor.

edevlete girdikten sonra arama çubuğuna sgk hizmet dökümü tescil vs. yazınca sistemde çıkıyor sonra barkodlu belge oluştur diyorsunuz ve çıktı alıyorsunuz. sonrasında da kurumunuzda imzalatıp mühürletirsiniz.

ben, öğretmen olan eşim ve askeri personel olan arkadaşlarımızda sorun çıkmadı bu şekilde..
  • aceshot  (14.07.16 15:32:26 ~ 15:32:45) 
kare kodlu belgeyi imzalatmaya gerek olmaması lazım. zaten teyit için kare kodlu belge istiyorlar.


  • cekilmis gayfe  (14.07.16 15:38:08) 
@aceshot

hocam dediklerini yapmıştım ben ama belgeyi oluşturmuyor ya :( Sigortalının hizmeti bulunmamaktadır. diyor hep.
  • jeanjack  (14.07.16 15:44:35 ~ 15:45:07) 
jeanjack,

sgk'ya gitmek lazım o zaman ..dilerseniz bu durumla ilgili sgk'dan bir bilgilendirme yazısı alıp ekleyin başvurunuza, ya da konsolosluğa dilekçe de yazılabilir.

bu belgeyi edevletten almayıp sgk'dan alanlar da vardı.

facebookta interrail türkiye grubu var, çok aktif bir seyahat grubu bu tür vize evrak işlemleri ile ilgili yardım alabilirsiniz.
  • aceshot  (14.07.16 15:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.