[]

buharlı temizlik aleti kullanan var mı?

ya bu aralar buharlı temizlik aleti almak istiyorum. evde çok fazla kimyasal kullanıyorum, kedimde olduğu için ona dokunmasın diye çok uğraşıyorum mesela vileda yaparken önce çamaşır sulu suyla silip sonra durulama suyuyla tekrar siliyorum vs.

buharlı temizlik aleti ile kimyasal malzemeler kullanmanıza gerek yok deniliyor. bu yüzden kullananlara bir kaç sorum olacak

1. bu alet gerçekten akarları vs. öldürüyor mu yoksa abartılmış reklamlar yüzünden mi öyle tanıtılıyor? hiç kullanmadım ama çıkan buhara rahatça el falan tutulabiliyormuş otomatikman o tür canlıları da öldürmez diye düşünüyorum ben, yanlış mı düşünüyorum? çam. mak.da bile nevresimleri 60 derecenin altında yıkamayın diyorlar.

2. bu aletten alırken en çok nesine dikkat etmeliyim? önemli olan buhar basıncı mı yoksa kw değeri falan mı?

3. hem yer silme hemde mutfak-banyo temizliğinde kullanabileceğim bir şey arıyorum, memnun kalıp önerdiğiniz bir model var mı?

teşekkür ederim.

 
Benim evim çok küçük olduğu için bende yok ama annem, erkek arkadaşımın annesi/ablası kullanıyor. Hepsi çok memnun.

Yerden leke çıkarırken zorlamaya gerek yok mesela. O buhar sayesinde hemen çıkıyor. Etraf tertemiz oluyor. Toz moz yok. Annem bazen bir damla yasemin yağı da koyuyor suyunun içine. Mis gibi oluyor. Sıcaklık da ben kapatınca direkt elimle tutamıyorum. Derecesi var zaten.

Bezleri yikayabiliyorsun, bu da avantaj. Viledadan filan kat kat hijyenik bence. Büyük eve taşınınca ilk isim böyle bir şey almak olacak.
  • fraise  (14.07.16 14:09:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.