[]

no sex insanlarin daha dokunmatik olmasi

Şimdi ben bu dershane denen saçmasapan yerde, canım ölesiye sıkıldığı için insanları izliyorum sık sık. Dershane dediğim kpss hazırlık kursu. Aşağı yukarı bi senedir buradayım ve insanları tanıma fırsatım oldu az çok. Sigaraya çıktığımda muhabbetlerine dahil olduğum bi kız grubu var, yaşlar 25+, koca koca insanlar yani. Direkt soylemeseler de evli olmadıkları için no sex bi hayat yaşadıklarını tahmin edebiliyorsun. Ama misal konuşmalar yersiz bi şekilde cinselliğe kayıyor, İlk gece muhabbetleri falan. Bir de erkek arkadaşlarla inanılmaz samimiyet. Sürekli dokunsalar, yakın mesafeye girmeler, yanaktan makas almalar falan. Hoslaniyorlar desem benim random erkek arkadaş yani düz arkadaş oldukları tiplerle de böyleler. Ben olsam rahatsız olurum ya elin adamının koluna, yanağına falan niye dokunayım? Erkeklerde de aynı şeyi gözledim. Gereksiz bi yakınlık var aralarında. Dershanede olduğumuzu bilmesem orgy başlangıcı sanicam. Yani bin türlü yere girip çıktım, Bu gereksiz, pasif agresif dokunmatikligi bi lisede görmüştüm (onu ergenliğe veriyorum) bir de burada. Geçen çocuğun biri "A bakayım, telefon mu aldın?" diye çat elimden aldı telefonu, dibime girdi falan. Acayip sinir bozucu değil mi? Sen kimsin benim dibime giriyorsun?

Haksız mıyım?


 
son atak son şanslar. normal.


  • kelepir  (14.07.16 13:57:31) 
haklisin, telefon mu aldin diye ayi gibi elinden almak nedir ? onun disinda anlattgin olaya bir yorum getiremedim acikcasi. belki de no sex hayat yasamiyorlardir senin dusundugun gibi. belki herkes birbirine giriyordur da senin haberin yoktur.


  • charlotte blanc  (14.07.16 13:58:32) 
lisede de koşturduğumuz bir sınav, kpss kursunda da ayrı bir sınav. sosyallik yok, rahatlama yok. ne var? çalışmadığın her dakka vicdan azabı var. bokum gibi koşturup yetişmeye çalıştığınız bir hayat var. benzerliği görebiliyor musun sevgili damdanakan?


  • evde liyakat kalmamis  (14.07.16 14:01:55) 
benim de bir gözlemim var. bakirelerin daha ağzı bozuk ve cinselliğe dönük konuşuyorlar. yapamadıkları için çeneye vuruyor. zaten cima eden kişiler ise bu konularda daha dikkatli.


  • cekilmis gayfe  (14.07.16 14:02:13) 
cekilmis gayfe +1
yapamadıkları için çeneye vuruyor.

  • yue  (14.07.16 14:04:30) 
kesinlikle haklısın . Ayrıca bu konuyu dile getirmene de ayrı bi sevindim
ve @cekilmis gayfe+1

  • niceguy  (14.07.16 14:08:50) 
@Evde kıtalar: buradakilere karşı o kadar iyi niyetli olamıyorum. Herkese iyi niyetli yaklaşıp empati kurmak zorunda da değilim.


  • damdanakan  (14.07.16 14:09:09) 
herkes ekmeginin pesinde ve ekmek aslanin agzinda. ciftlesmek durtusu her zaman olan bir sey, eger bir cinsel hayat yoksa agza vurmasi normal. azginlik sebebiyle saldirilar artiyor.

lisede ve hemen sonrası sabahtan aksama kadar seks ve "suna soyle caktim" tarzi les muhabbetler donduruyorduk ama su an lafi bile ediliyor mu? yok. bunun gibi bir sey.
  • no christ requires  (14.07.16 14:09:16) 
bence bu sadece cinsel açlıkla açıklanamaz. başkalarının sınırlarına saygı göstermemekle de ilgili. böyle bir şey öğrenmiyorlar bile çoğu ailede. çocuğu gelen geçen öpüyor, çocuk bunu normal olarak kodluyor. büyüdüğünde izin almadan dokunuyor, çünkü bu normal diye düşünüyor, rahatsız edici bir davranış değil diye düşünüyor, insan sevdiğini şapur şupur öper de makas da alır diye düşünüyor. hatta düşünmüyor, düşünse belki fark edecek budan rahatsız olunabileceğini ama farkında değil.


  • whimsical  (14.07.16 14:09:40) 
dediğin durumun no seks ile alakası yok bence.


  • elorelia  (14.07.16 14:09:52) 
düzenli seks hayatı olan insan ufak dokunuşlardan, flörtöz hareketlerden bunun daha ileri versiyonlarını sürekli tecrübe ettiğinden dolayı keyif almaz. çok normal. zira "sen giderken ben geliyordum" durumu mevcut. senin lisede normal gördüğün şeyleri lisede yapamamış. haliyle yeni yeni girdiği bir yakınlık var. seks yapması da kendi doğrularına göre çok yakın olmadığına göre, bir şekilde libidoyu kontrol altında tutmaya, tatmin etmeye çalışıyor. bence sorunun cevabı açıklamalarda gizli.

ama herkesi de o yapıda sanıp telefonu alan eleman da ayrı cins, haklısın.
  • prodeq  (14.07.16 14:12:08 ~ 14:13:06) 
çeneye ve davranışlara vuruyor +1


  • freya  (14.07.16 14:13:50) 
Seks yapmayı istemelerine rağmen toplum baskısı ile yapamayan hatta bunu kendilerine itiraf etmekten bile korkan insanların bastırılmış duygularının hareketlerinde ortaya çıkması durumu.

Ayrıca no sex ney ya asdfhga :D
  • Nox  (14.07.16 14:17:21) 
@çekilmiş +1000.

Bi tane en yakınımda var. Bakire olduğunu beyan ediyor ancak yemediği bok kalmadı. 15-16 yaşında eve erkek atmalar, sevgilisiyle tuttuğu pansiyonları ballandıra ballandıra anlatmalar, biraz kilo alan bir komşu kızına "KESİN YEMİŞTİR" demeler falan. Yani bilmiyorum. Düşük insanlar bunlar, muhatap olmamak lazım.
  • piremses  (14.07.16 14:19:17) 
sırf no sex değil, varoş no sex tipler bunlar. azgınlıktan dokunuyolar, insan doğası yaz mevsiminde birbirini arzuluyor, çekiyor. bi sevişseler rahatlarlar, dokunmatik azalır. telefon meselesi falan da kişisel alanla ilgili, varoşlar sevişse de sevişmese de sürekli alanını taciz ediyolar.


  • only the strong survive  (14.07.16 14:31:35) 
bu insanlar liseden, üniversiteden sonra eğitimine ara vermiş ya da o ortamları özleyen insanlar. önlerindeki hayatta o yıllardaki gibi rahat olamayacaklarının farkındalar. bu yüzden rahat rahat takılmak istiyorlar son kez.
özet: son şansları +1

  • golgi aygıtı  (14.07.16 14:41:11) 
sadece kadınlar değil erkekler için de aynı şey geçerli yapamayan adam daha çok konuşuyor bu konu ile ilgili, kesin bilgi yayalım.


  • kassiopeia  (14.07.16 14:44:47) 
Evli adamlar bile böyle. Bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum. Yani karsindakiyle konuşurken o kadar yaklaşmak, sürekli göz kontağı falan. Beni huzursuz ediyor. Rahatlık aranıyor olabilir de havada rahatsız edici bi cinsel enerji. Yani karşı cinsten arkadaşlarla gülüp eğlenmek, rahat takılmak, üniversite ortamları falan ayrı. Bu başka bi şey sanki.


  • damdanakan  (14.07.16 14:53:51) 
yobaz mısın nesin anlamadım. Atatürk cumhuriyetin de erkekler kadınlarla yakın temasa geçebilir, bu modernliktir.


  • ne nicki be  (14.07.16 15:13:15) 
Sfhugg yobazim galiba


  • damdanakan  (14.07.16 15:15:03) 
katılıyorum. sulu bir hareket. erkeklerin gelip böyle kızların hepsine birden omuzdan kol atması falan da itici geliyor bana. sarılmak denilen naif, sıcak olayın sıradanlaşmasına da neden oluyor. onu "değer" anlarda yapmak lazım. kısacası herkesle olmasın bu tarz hareketler ki özel insanlarla olduğunda daha değerli kalsın.


  • matrix  (14.07.16 15:26:25) 
Bu çok isabetli bir tespit. Katılıyorum.


  • yirmisantim  (14.07.16 15:50:29) 
O ortamdan bir seyler cikartmak istiyorlar oradakiler. Her iki cinsiyet icin de ayni. Haliyle boyle fazla samimi tavirlar olasi.

Ceneye vurma olayini eyleme gecme sikligina baglamiyorum ben. En azindan erkekler icin boyle degil. No sex olan da tam tersi olan da yogun bir sekilde muhabbetini yapabiliyor.

Baslik cok orjinal ama:)
  • stavro  (14.07.16 16:37:18 ~ 16:48:40) 
azgınlıktan bak valla öyle, sekis yok ama canları da istiyor ama olamıyor onlar da böyle ayh uyh dokunmalarla tease ediyorlar kendilerini. bu işlerin yaşı yok sanırım, insan her yaşta insan(belli bi yaşa kadar diyelim)


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.07.16 16:48:25) 
Çok alakasız bir tespit olmuş. Bu olsa olsa görgü, kültür ve varoşluk meselesi olur. Her haltı sekse bağlamaya çalışmaktan bir vazgeçseniz çok iyi olacak.


  • harvey  (14.07.16 16:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.