[]

Is arkadaslariyla beraber yemek yeme?

Ben samimi arkadasim yoksa yalniz yemegi tercih ediyorum ama sirkette departmandan insanlar beraber yemege cikiyor. Beni muhabbetleri bayiyor ve kasiyor acikcasi. Samimi arkadasim ise baska departmanda. Normalde bunu kafaya takmiyordum ama bugun mudurum "bak yemege cikiyolar yetis onlara" diyince killandim. Departmanda henuz 1 ay oldu ve performans degerlendirme surecindeyim ayrica. Bunum dogrusu nedir? Siz beraber mi yiyorsunuz?




 
kaybeden sen olursun :( dünyayı değiştiremiyorsan kendini değiştir.


  • kelepir  (14.07.16 12:04:22) 
Belli bir samimiyet derecesini aşmadan birlikte hareket etmeniz, bir yere kadar samimi olmanız her zaman iyi olur. Hem insani, hem kariyer olarak...


  • kartallar yuksek ucar  (14.07.16 12:06:34) 
Yemekle performans değerlendirme arasında bağlantı kuramadım. Kiminle yiyeceğine de karışacak değiller. Tabi dışarıdan uyumsuz izlenimi yaratıyor tek başına yemek o ayrı, ama bence bayan ve kasan muhabbete uyumsuz olmak da kötü bir şey değil.

Edit: Cevaplardan görüldüğü üzere birlikte yemek yiyenler de birbirlerine çok meraklı olduklarından değil çıkarlarını korumak için yiyorlarmış.
  • whimsical  (14.07.16 12:07:08 ~ 12:16:46) 
iş hayatında başarı %85 iletişim, %15 bilgi ile olur yapılmış araştırmalar var. yani her hafta bir kansere çare bulmuyorsan iletişim ve kendini sevdirmek zorundasın. hayat filmlerden farklı biraz.


  • kelepir  (14.07.16 12:10:18) 
ne kadar sıkılsam da haftada 2-3 kere en azından, birlikte yerdim senin yerinde olsam. hiçbir iş yerimde böyle bir sıkıntı yaşamadım ve iş arkadaşlarımı çok sevdim ama sevmesen de iş yerinde sosyalleşmek önemli ne yazık ki. bir süre sonra alışırsın muhabbetlerine zaten, grup içi muhabbetler şakalar v.s. bişiler olur o kadar yabancı hissetmezsin ama mutlaka çık tavsiyem.


  • kassiopeia  (14.07.16 12:10:59) 
birlikte ye.
sohbetin bir yerinden yakalamaya çalış.

  • lonelyman  (14.07.16 12:14:49) 
Birlikte yemezsen dışlanma durumu oluyor ama ben de aynen boğuluyorum her daim iletişim halinde olursam, ara ara telefon etmem lazım işim var deyip önden kaçıyorum nefes alma adına.

Bolca birlikte ye, ara ara kaç.
Ben de bir süredir birlikte takılmadım galiba yarın millete takılmaya çalışayım bari pof...
  • Sulfoxaflor  (14.07.16 13:04:50) 
beraber vakit geçirmekten kaçarsan nasıl samimiyet kuracaksın? git ye yemeğini onlarla işte.


  • la noix  (14.07.16 13:21:10) 
haftada 2 gün en az kendini kas çık. çok sohbet etmek zorunda değilsin ama hem şirketle ilgili hem insanlarla ilgili bilgi edinirsin. bana kalsa sonsuza kadar ofise dışardan söyler yerim ama kim hadi çıkalım dese peşine takılıyorum çünkü iş hayatı :')


  • freya  (14.07.16 13:30:15) 
samimiyet/muhabbet kuracak noktaya gelene kadar katılmalısın. sonradan istediğinde ayrı takılman yine mümkün ama başlangıçtaki bazı duvarları aşmanın çok faydasını görürsün ilerde.


  • volkann  (14.07.16 13:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.