[]

Budapeşte-Ljubljana

Merhaba,
Orta Avrupa turundayım. Seyahatimi son olarak Budapeşte-Ljubljana yolculuğu yaparak sonlandıracağım. Fakat eurogo'dan sorgulama yaptığımda 2 kişilik otobüs bileti için 155$ gibi saçma bi rakam çıktı. Üstelik 4 buçuk saatlik yolu 9 buçuk saatte gidiyormuş. Bla bla car'a baktım. Orada da yarın için uygun koltuk yok iki kişilik. Araç sahiplerine de yazdım umutsuzca ama belki cevap gelir. Neyse baya zora girdi bu iş de az önce çaresizce uber'i indirdim. Pek bilmiyorum olayını da sizce ne yapmalıyım? Gecenin bi yarısı kafam çok karışık



 
39 euroya tren var gozukuyor hocam? tek kisi 39 euro


  • kassiopeia  (14.07.16 01:40:56) 
Hadi ya! Eurogo'da niye gostermedi acaba? Link alabilir miyim?


  • the feel good  (14.07.16 01:42:24) 
Uber sehir ici taksi diyelim. Sadece millet kendi arabaisni filan kullaniyo. Senin isine kesinlikle yaramaz.
Tren baktin mi?

ve ljubljananin blablacar i prevoz.org dur. Aklinda bulunsun. Site slovence ama az bucuk anlarsin. Yoksa google translate zaten.

Ayrica atiyorum viyanaya gidip, ordan gexebilirsin. 15€ Filan viyanadan mesela blablacarla.

Ayrica araci sitelere bakmayin,
Forumlara filan bakin.
  • kuehles blondes  (14.07.16 01:42:47) 
www.mavcsoport.hu

ben buradan yarin diye baktim ama tarihinizi bilemiyorum
  • kassiopeia  (14.07.16 01:43:13) 
Abi nasil yetistin anlatamam bileti aldim heyecanla asagiya resepsiyona ineyim de print ettireyim sunu


  • the feel good  (14.07.16 02:09:58) 
:) iyi yolculuklar!
yalniz macaristan uluslararasi biletlerin aslini istiyor mutlaka, gidince biletinizi ofisten alin mutlaka internet bileti ile seyahat etmeyin..

  • kassiopeia  (14.07.16 02:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.