[]

Napayım?

Tanışma faslından başlayıp şu anki duruma kadar anlatmaya çalışıcam. Biraz uzun olucak.

Söz konusu hanımla internetten tanıştık. Başlarda konuşma konuları müzik odaklıydı daha sonra diğer konulara ve hayatta duyarlı olduğumuz konulara geçtik. 2 hafta içinde bu konuşmalar yaklaşık günde 3-4 saat'a kadar çıktı. Mesajlaşmalar arttı artık güne benimle başlıyordu ve benimle bitiriyordu. İlgi duymaya başladım ve yakından tanımak istediğimi söyledim. İnternetten tanıştığı biriyle ilgili bi ilişki düşünmediğini, iyi bi yere varmayacağını ön yargıları olduğunu ve yaşadığımız şehirler uzak olduğu için zaman kaybı olacağını söyledi. Biraz üsteledim ama olmadı. Tamam diyerek arkadaşça aynı yoğunlukta konuşmaya devam ettik.

Üzgün olduğu bi gece beni aradı dertleşmek için eski ilişkilerinde ki mutsuzluklarla ilgili falan konuştuk. Biz mutlu olabiliriz diyerek tekrar konuyu açtım. Geliyim yüz yüze konuşalım dedim, gelme dedi, konu öyle kapandı gitti. Ertesi gün mesafenin önemsiz olduğunu göstermek ve yüzyüze konuşursak fikri değişir düşüncesiyle yaşadığı şehre gittim, çok şaşırdı. Tüm günü beraber geçirdik. İkimiz içinde gayet iyi geçti. Ön yargılarını yıkmak istediğimi söyledim. Görüşmeye ve birbirimizi biraz daha tanımaya karar verdik ama ne olacağını bilmediğini, olmayacağını düşündüğü söyledi. Elimden geleni yapacağımı defalarca belirttim. O gün öyle geçti.

Bir sonraki hafta tekrar yaşadığı şehre gittim. Arkadaşlarıyla beraber kamp yaptık. O gün gayet iyi geçti, gece alkol alındı, öpüşüldü koklaşıldı. Ertesi gün gayet güzel vakit geçirdik. Tekrar ne düşündüğü sorduğumda fikrinin değişmediğini söyledi konuyu kapattık.

Sonra evine bıraktım. Evde aramızda çok saçma bi 10 saniye yaşandı. Öküzlük bende kabul ediyorum, ama yanlış anlaşılma oldu, o da bunun farkında. O an konuşamadık şok hali gibi oldu. Evime döndüm. Gece konuştuk. Çok sinirlendiğini, saygısızlık yaptığımı tekrar görüşmek ya da konuşmak istemediğini falan söyledi. Defalarca özür diledim, çok üzgün olduğumu belirttim. (facebook, instagram, twitter dan silmedi)

Üstünden 3-4 gün geçti tekrar özür içerikli bi mesaj attım. Kızgınlığının geçmediğini söyledi.

Bir hafta sonra alkollü bi gece tekrar mesaj attım. Kızgın, üzgün olmadığını söyledi. Geçip gittiğini benimde artık o konuyu takılmamam gerektiğini söyledi. Normal şekilde konuşmaya devam etmek istediğimi söyledim. Konuşmak istemesem seni engellerdim dedi. (Beni kafa burada karıştı)

Arada mesajlaşıldı ama hep ben yazdım. Biraz sönük bir şekilde ilerledi konuşmalar. Konuşmak istese kendi yazar belki diye bekledim ama yazmadı. Bir hafta hiç konuşulmadı.

Bir hafta sonra özel yapım çikolata gönderdim. Teşekkür için aradı, aramızda kısa ama eski enerjiye sahip bi konuşma geçti.

Şimdi soruya gelelim. Aramızdaki eski güzel diyalog oluşsun istiyorum. Bi ilişki oluşturabilirmiyim diye düşünmüyor değilim. Taktiksiz, ne düşünüyorsam ne hissediyorsam söylerek ilerledim. Napayım? Nasıl ilerliyim?

 
Dayıoğlu canını sıkma ama o iş olmayacak. Yani sen içinden geldiği gibi davranmışsın davranmaya da devam et ama muhattabının talep ettiğiyle senin içinden gelen birbiriyle eşleşmiyor. Bence biraz geri dur, onun taleplerini de seni duygusal anlamda kullanmasına izin vermeden karşıla. Çünkü kullanıyor. Her erkeği kullanmışlardır. İyi ya da kötü olduklarından değil, doğaları gereği yapıyolar. Bunu kontrol etmeyi öğrenmek lazım. Öğrenebilirsen yaz, biz de bilelim.


  • dwight  (13.07.16 21:21:04) 
Ya dostum konu olarak olmasa da giriş gelişme sonuc olarak benzer bir deneyimim oldu erkek kişisi beni tanıdıgı için benim üzerime gelmiyordu ben ne zaman ki yumusadım ve unuttum bazı salaklıkları o zaman normal birsekilde konusmaya adım atmıstık. Bence sende biraz koyver. Her an ensede gibi olmak inanki çözüm değil. Anlıyorum sen ilişki yasamak istiyorsun ama o bir hafta bırak iki hafta olabilsin. Sohbet et arkadasım normal düz sohbet et ne biliyim ortak konustugunuz konuların paylasımlarını yolla ona sana dümdüz taktiksiz bir öneri. Hayatın normal seyrine devam et. Zaten o kız mutlaka yine bi yerde koyuverecek.


  • fıytfıyt  (13.07.16 21:24:43) 
Yeteri kadsr kovalamışsın bencd biraz kaç. yapacağın herşeyin fazlasını yapmışsın. Bence biraz kendi köşene çekilip yokluğunu hissetmesini sağlamalısın. Mesaj atma, arama, sorma bu dönem zorlu olacak ama o mesaj attığında emin ol değecek. Bu yöntem şu güne kadar hep tuttu.
Sanmıyorum ama olurda Mesaj atmama günü 7 günü geçerse boşver demek ki istemiyormuş o yüzden zorlama.

  • steve rogers  (13.07.16 21:25:10) 
steve rogers +1

Kız seni bariz istemiyor, sen de fikrini değiştirmek için her şeyi fazlasıyla yapmışsın ama artık üsteleme. Biraz daha üstelersen kızın kafasında seninle ilgili "offf bu da sülük gibi yapıştı" imajı oluşacak ve inan bana o imajın yok edilmesi bir kere oluştuktan sonra çok zor.
  • ambrosia  (13.07.16 22:07:56) 
yani bu kadar çabaya karşılık karşı taraftan hiç atak yoksa dostum, sonuç belli gibi. kendine saygın varsa kovalamayı bırak.


  • sporty  (13.07.16 22:29:52) 
Cok ugraşmışsın ya :/ Fazlasiyla ustune düşmüşsün. Güzel de yapmışsın ama bu kadar çabaya hala adam akilli olumlu bir dönüş yapmamış. Kız istemiyor cok net.


  • aquarium  (13.07.16 22:44:56) 
nanay moruk
işine gücüne bak
iyi şeyler kendiliğinden olur, sen patinaj çekiyosun
  • superb  (15.07.16 11:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.