[]

sırt çantalı duyurucular

günlük kullanım için bir sırt çantası alacağım kendime. thule marka çantaları seviyorum, daha önce ipad için almıştım ve gerçekten memnun kaldım. daha önce de sırt çantalarına bakmıştım ve sevmiştim. hem dayanıklı, sağlam çantalar hem de modelleri güzel.

neyse amazondan şimdi sipariş vereceğim de bu litre olayını çok anlamıyorum. öyle çok büyük bir şey aramıyorum içine bilgisayar, ipad, bir takım evrak arada bir kıyafet, cüzdan vs koyacağım ancak hani çok da küçük olmasın istiyorum. boylu poslu insanım, küçük çanta işlevsiz olacağı gibi komik de durabilir sırtımda :D

sonuç olarak kaç litre bakayım?

mesela şu var 32 litre, fena durmuyor;
www.amazon.com

bir de onun yanında jet black diyor ama yarı yarıya daha pahalı. inceledim ama renginden mi acaba o fark bilemedim.

neyse sorum bir tane aslında, kaç litre bakayım :)

teşekkürler şimdiden.

 
sana 32 litre gider o zaman, bi tshirt havalar soğuduğunda bi sweatshirt koyacaksan

22-23 litre yaz gelir
  • freebird5406_2  (13.07.16 20:31:27) 
32 litre nedir arkadaş?
20 litrelik çantanın içine bi haftalık kıyafet ayakkabı makyaj malzemesi havlu mayo vs koydum, bi sweatshirt koyacaksan 32 litre aşırı aşırı büyük olur, bomboş gezdirirsin çirkin durur.
quechua arpenaz 20 var bende, dediğim gibi içine bi ben giremiyorum :)
  • bir nick var benden iceri  (13.07.16 21:14:12) 
tam olarak sadece sweatshirt değil aslında.

laptop, ipad, defter, kitap ve kıyafet + diğer (bir takım eşyalar)
  • air  (13.07.16 21:50:06) 
şöyle düşünün 40-50 lt olanlarla 1 aylık interrail'e çıkıyor insanlar.
ben yine de çok fazla olacağını düşünüyorum saydıklarınız için 30luğun ama tabi ki karar sizin.

  • bir nick var benden iceri  (13.07.16 21:52:18) 
ben cok sevdim kesinlikle al.


  • charlotte blanc  (13.07.16 22:59:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.