[]

nba formaları parasına değiyor mu

store.nba.com

şuna almak istiyorum ne zamandır. ama 400tl gibi bişey fiyatı. replikasını daha ucuza bulmak mümkün ama istemiyorum öyle bişey. sizce değer mi alınır mı


 
bu formanın aynısı hatta vince carterlıydı oda arkaşımda çakması vardı 10 tl filandı. bu eski bi forma koleksiyon değeri olduğu için 400 tl filan yoksa normali 150 tl filandır. 2002 yılının forması bu.


  • xu  (13.07.16 19:05:28) 
Bence lükse girer. Ancak bu almamalısınız anlamına gelmez çünkü bu göreceli bir durum.. Lüks harcama olarak bir formaya 400tl verebiliyorsanız bence alınır. Vince Carter'ın Toronto forması cidden hoş olur eski olduğundan. Ancak elzem şeylerden kısıp alıyorsanız değmez.

edit: bu arada out of stock.
  • qazaqwsx  (13.07.16 19:12:20 ~ 21:12:49) 
alınır tabi. begendinsn ya da özel ilgin falan varsa.


  • all girls dream  (13.07.16 19:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.