[]

Hakkınızı arayın

Pazartesi günü uçurulduğumu haber veren bir mail aldım. "Reklam/Spam" sebebiyle uçurulmuşum. Kesinlikle bir yanlış anlaşılma olduğundan emin olduğum için tee eski duyuru hesabımla şu duyuruyu açtım: eksiduyu.ru

Ardından belki büyük abiler olaya farklı bakar diyerek şu duyuruyu açtım: eksiduyu.ru

Tabii ki öncesinde iletişim bölümünden "yanlış anlaşılma olabilir, tekrar kontrol ederseniz sevinirim" diye mail atmıştım (yukarıdaki duyurularda detaylıca anlattım).

Bugün hesabım tekrar açıldı. Yukarıdaki duyuruları da özellikle koydum ki görün diye, ne haldeyiz. Bir tek prince legolas nickli arkadaş denemiş galiba mesaj atmayı. Bu kadar mı korkuyorsunuz?

Neyse; korku vb konusunda nutuk çekmeye gelmedim. Başlıkta da bahsettiğim gibi haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız hakkınızı arayın. Sonuç vermese bile en azından "ben denemiştim" dersiniz. Ha bu arada ssg ve kanzuk'a mail de attım, onların neticesi midir, yoksa salt iletişim destek hattından gelen bir güzellik midir bilemiyorum ama teşekkürler.

prntscr.com

PS: özellikle dışarıya açık, çünkü uçurulmuş birileri varsa belki faydalanır.

 
Bir sabah uyandığımızda futurama isimli kullanıcı da bu nedenle uçurulmuştu zamanında, o da geri döndü. Galiba onun atmadığı ortaya çıkmıştı.

Geçmiş olsun.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (13.07.16 12:41:19) 
Ben de mesaj attim donmediler, Benim icin de mucadele Eder misin?


  • baldur2  (13.07.16 13:08:18) 
valla geçmişte bizzat ssg maillere cevap veriyordu. benim bundan önceki yazarlığım uçurulmuştu. sebebini hatırlamıyorum ama amatörlüktür kesin. neyse dedim "o kadar şey yazdım yahu, bir haber verseydiniz." arşivleyip yollayalım demişti. yolladılar. sonra kısa zamanda bu yazarlığımı açmıştım. eskiden kolay oluyordu bu işler. facebook'un falan olmadığı yıllar tabi.


  • matrix  (13.07.16 13:22:47) 
@baldur2: Ortada bir "mücadele" yok. Sorumlulara gönderilen istek mailleri var. Yaptığım şeyler basit, sözlük iletişim arabiriminden yazdım, ssg ve kanzuk'a da sourtimes.org'dan muhtemel adreslerine mail attım. Hepsi bu. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız siz de aynısını yapabilirsiniz. Ben bir çeşit mesih değilim. Olsam ilk planda atılmazdım zaten.


  • gonion  (13.07.16 13:25:02) 
Dediklerini yaptim zaten


  • baldur2  (13.07.16 14:17:17) 
@3D Waffle: Okuduğunu anlamakta güçlük çeken insanlara, konuyu anlasınlar diye uyguladığım ek bir protokol ne yazık ki yok. (Anlamadıysan özet: Kum havuzu ileride solda, teşekkürler.)


  • gonion  (14.07.16 21:26:15) 
@baldur2: duyurumdan alıntılıyorum: "... haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız hakkınızı arayın. Sonuç vermese bile en azından "ben denemiştim" dersiniz."

"Ben uçurulmuş hesapları kurtarırım" gibi bir iddiam yok. Sadece hakkınızı aramanızı tavsiye ettim. Aradınız da sonuç alamadıysanız ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum.
  • gonion  (14.07.16 21:28:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.