[]

istanbulda koşulacak yerler

merhabalar,
bebek sahili dışında istanbulda koşulacak nereler var, hatta orası da çok düz bir yer değil bence. böyle sadece koşu için bildiğiniz bir parkur falan var mı?

bir de düzenli koşu yapanlar varsa hangi saat aralıklarında en rahat oluyor?

 
Ulaşım sıkıntı olmayacaksa Belgrad'ı tavsiye ederim. Parkuru çok güzel, gecen hafta yürüyüş için gitmiştim keyifli oluyor.

Caddebostan sahili var onun dışında. Parkur var yine.
  • rabbititus  (13.07.16 10:24:59) 
sarıyer belgrad ormanı tarafında neşet suyu mesire alanı var. onun içerisinde 6km uzunluğunda bir parkur var. bir kere yürümek için gitmiştim gayet iyi görünüyor koşmak için.

şurada biri detaylı bilgi vermiş: daron.yondem.com

bir de mesire alanına giriş için para alıyorlar diye hatırlıyorum, onu araştırmanızda fayda olabilir.
  • antipodes  (13.07.16 10:25:26) 
belgrad, caddesbostan sahil, maltepe sahil


  • eindaclub  (13.07.16 10:29:43) 
Macka parkinin parkuru kosu icin cok guzel, egim farki da oldugu icin iyi antrenman yapiliyor. Yalniz toprak zemin.


  • neferkitty  (13.07.16 10:35:55 ~ 10:36:27) 
akatlarda bir futbol sahasi var. cilekli spor tesisi. orda izin isteyip kenardan kenardan kosabilirsin. ben konusmustum, sabahlari erken gelirsen zaten direkt acik kosuculara. aksam da futbol antrenmani varsa izin isteyip gene kosarsin dediler.


  • jimicik  (13.07.16 10:58:52) 
nike run kosu grubu var, her carsamba aksam saati istinye'deki enka'da antrenman yapiyorlar. 400m tartan zeminli bir antrenman sahasi var orda. giris de serbestmis. ben uyelik gerekiyor saniyordum. nike run'a uyelik de ucretsiz. cok profesyoneller ayrica. bebek sahilde betonda olta igneleriyle, insanlarla savasarak kosmaktan cok cok iyi.


  • jimicik  (14.07.16 09:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.