[]

windows 10'u sorunsuz kullanan var mı?

bu mereti sorunsuz kullanan var mı? yani tek bir problem bile çıkarmıyor diyen? en son yüklediğimde mavi ekran belasıyla uğraşmıştım ve bazı programlarda sorun çıkarmıştı. sonra windows 8'e format attırdım. şuan hiçbir sorunum yok çok şükür ama bedava süresi bitmeden windows 10'a yükselteyim diyorum ama mavi ekrandan falan korkuyorum. sizce yükselteyim mi?




 
ilk kullandigimda idrak edememistim guzelligini. daha gecen hafta tekrar kurdum canavar gibi.


  • mayeskuel  (12.07.16 22:09:43) 
sorun yok ama laptop'ım da yeni yani.


  • burya  (12.07.16 22:13:56) 
temiz kurulum yap. eski bir laptop veya eski parçalar içeren bir bilgisayarsa sürücü/uyum sıkıntıları çıkabiliyor. bunlar harici bir şeyse ağutstos'ta büyük bir güncelleme gelicek, mevcut sorunların da ortadan kalkması muhtemel. hele ki 8 ise alternatifin, kesin temiz kurulumla yükselt.


  • baba jo  (12.07.16 22:14:31) 
çıktığından beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.


  • king lizard  (12.07.16 22:30:47) 
bendeki tek sıkıntısı laptopu açtığımda ekran parlaklığı kısık olarak başlıyor, benim gibi dünya kadar lenovo kullanıcısında aynı dert var ve en son çözüm namına bir şey yoktu.

Onun dışında bebekler bebeği, hiç beklemediğim kadar sorunsuz ve akıcı.
  • kimlanbu  (12.07.16 22:31:29) 
Benim, sıfır sıkıntı var, win 7 ve win 8 ile de sıfır sıkıntı vardı tabi.
Mavi ekran hatasında bir kod olmalı ve belki açıklama, bence araştırın onu belki basit bir driver güncellemesiyle geçecektir, belki de cihazınız gerçekten desteklemiyordur.

Windows 10'a yükseltme yaparsanız 20 ya da 30 gün içinde tek tuşla 8'e de dönebiliyor olmalısınız.
  • atom karincanin torunu  (12.07.16 22:31:39) 
1 senedir kullanıyorum laptopımda. 0 sıkıntı.


  • ghilleinthemist  (12.07.16 22:33:46) 
Çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum.
1 masaüstü, 1 işyeri dizüstü ve 1 macbook bootcamp'te yer alıyor, hiçbirinde sorun çıkarmadı.

  • himmet dayi  (12.07.16 22:53:53) 
Ben.
Mailde hata vardı. Ayarlar doğru olduğu halde senkr. yapmıyordu. Geribildirim attık düzelttiler.
Şimdilik tek sıkıntısı ara sıra wifi ağlarını görmüyor yada LAN'dan wifi'ye geçerken sorun çıkarıyor. Onu da ağ bağdaştırıcısından deaktif/aktif edince düzeliyor.
  • Euxinos007  (12.07.16 22:57:45) 
İki bilgisayarıma kurdum iki bilgisayarımda da bazı açılışlarda başlat menüsünün çalışmadığını gördüm. Bilgisayardan bilgisayara çalışma sağlığı değişebiliyor. Driverların uyumlu olması da önemli tabiki. Bilgisayarınız biraz eskiyse 7'den şaşmayın derim.


  • Horoz  (12.07.16 23:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.