[]

Askerliği erteleyenler

Merhaba,
Ben nasılsa bir ara bedelli çıkar şimdi ortalık kötü vs. diye yüksek lisansa başvurmayı düşünüyorum da bir yerden sonra tecil 2 yıl da olsa işten çıkarsam yeni iş bulmama mani olacak gibi gözüküyor. Sizce de sorun olmuyor askerliğin hep bir köşede durması?



 
Çalışacağın sektöre ya da kurumun tutumuna göre değişir. Erkek arkadaşım yazılımcı, o da erteliyor ve son zamanlarda is değiştirdi, konusu bile geçmemiş. Aynı şekilde yapan arkadaşları da var.


  • piremses  (12.07.16 21:08:25) 
ben de yeni bir işe girme arefesindeyim. 2 yıl tecilim var şu an. mülakatta askerlik konusunun bahsi geçti ama engel olmayacak burası için. biraz karşılıklı beklentilerimiz uyuştu o yüzden çok sorun etmediler sanki. fakat başka bir iki yerden direkt olarak elendiğimi söyleyebilirim. genel olarak ciddi bir engel askerlik mevzusu.


  • juninho77  (12.07.16 22:09:04) 
bir an önce yap gel. yaş ilerledikçe zor oluyor. işkence gibi.


  • komando kani var bende  (12.07.16 22:10:20) 
patronunla ilişkine bağlı. ben iş görüşmesinde söyledim masterla tecilliyorum bir şekilde diye. ben de senelerce gitmedim boş ver önemli değil dedi adam bana.


  • argent dawn  (12.07.16 22:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.