[]

Yanlış Numaraya Kontör Yükleme

Yarım saat kadar önce denizbank'ın internet şubesi üzerinden annemin telefonuna tl yüklemesi yapayım derken bir numarayı yanlış girdim ve haliyle para başka bir numaraya gitti. Durumu düzeltmenin bir yolu var mı, varsa nedir?




 
Bana aynısı oldu, yüklenen numarayı aradım bi teyze çıktı, durumu anlatmaya çalıştım ama anlamadı, ne yüklemişsin, hııığ?? diye diye bıktırdı, daam deyze daam dedim kapattım. Seninki anlar belki, ara.


  • baba jo  (12.07.16 17:09:27) 
Aramaktan zarar gelmez, belki iş bilen makul birisidir, şöyle göndereceksiniz diye tarif edersin, size yollar 1-2 lira eksikle (transfer için hala ücret alıyorlar sanırım). Ama yok ben anlamam derse yapacak bir şey yok.


  • sevgikusunkanadinda  (12.07.16 17:13:46) 
ben olsam bi arardım.


  • elorelia  (12.07.16 17:22:27) 
numarayı aradım ama otomatik mesaj cevapladı sanırım kullanımda olmayan bir numara. ya da en azından aktif olarak kullanılmayan kapalı bir telefonun içinde hat. soğuk su içeceğim galiba paranın üzerine...


  • just a little faith  (12.07.16 17:27:01) 
geçmiş olsun herhangi bir yolu yok. bence annenizin numarasını rehberinizden direk kopyalayarak kullanın veya uygulamada varsa kısayol olarak ekleyin numarayı. belki bundan sonrası için faydası olur diye söyledim.


  • golgi aygıtı  (12.07.16 17:53:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.