[]

hangisi sizi daha çok sinir eder?

kezbanlık değil sadece merakımdan soruyorum:)

1- whatsappta mavi tık olduğu halde cevap gelmemesi
2- karşı tarafın okundu bilgisinin açık olduğunu bildiğiniz ve son görülme'de açık olduğu halde whatsapp'a girip sizin mesajınızın görmezden gelinmesi?

dev anket oldu he :)

 
@karakteristik cooolu oynama piliiiisss.

ama birinci de karşıdaki açık oynuyor. ikincisi biraz daha kaçak dövüş gibi.

offf mathilda bilemedim yaaa. illa biri olacaksa 2. diyorum ben.
  • elorelia  (12.07.16 15:27:03) 
okunmasına rağmen çok uzun süre cevap verilmemesi

modern ilişkiler adı altında insanların birbirine sapkın acılar çektirmesini bir türlü anlayamıyorum
  • edaddy  (12.07.16 15:35:05) 
Merhaba falan dediysem oturup da beklemiyorum mavi tik mi, gri tik mi, cevap gelince yazıyorum da konuşmanın ortasında çevrimiçi ve mavi tik olup da dakikalarca cevap gelmeyince de bırakıyorum telefonu elimden.

Ben de okuyup cevap vermiyorum bazen, işim oluyor, metroya biniyorum, o an muhabbet uzayacak diye cevap vermek istemiyorum vs. o yüzden ikisi de sinir etmez beni.
  • chicha  (12.07.16 15:39:36) 
1 daha çok sinir eder.

2 de olanı bazen ben de yapıyorum. sadece o an o kişiye cevap veremeyeceğimi bildiğim için acil durumdaki önemli görüşmemi yapıp o mesajı daha sonraya bırakıyorum.
  • eeb  (12.07.16 15:40:33) 
bunun ne kadar sıklıkla yapıldığı önemli bence. tek tük olan bir şey ise sinirlenmeye hakkımız olmamalı. o kadar önemsememeliyiz kendimizi. mesela benim yazdığım bazı arkadaşlar okuyorlar, mavi tık oluyor ama ertesi gün cevap veriyorlar. buna hiç bir anlam yüklemeden devam ediyorum.


  • matrix  (12.07.16 15:53:33) 
ikincisi daha çok sinir eder. ilkinde girip okumuştur mesajı vakti yoktur olunca yazar diye düşünürüm. ama ikincisi daha sinir bozucu bence


  • şubatsonrası  (12.07.16 15:54:14) 
Karşı tarafın genel yaklaşımı ilede belli olur. Her halükarda ikiside beni sinir edebilir.Şu da var, o kişi benim için ne kadar onemli o da var.


  • vi veri veniversum vivus vici  (12.07.16 15:59:29) 
acele bir iş değilse ve az ya da orta karar samimiliğimiz varsa ikisi de rahatsız etmez. çok samimi biriyse kişisine göre değişir. sürekli telefonuna bakan kontrol eden biriyse 2 kesinlikle beni çok rahatsız eder, tiksinirim. bu gibi durumlarda 1. şıktaki gibi davransa çok sık böyle davranmadığı sürece hiç rahatsız olmam. eğer telefonuna çok sık bakmayan biriyse yine iki durumda beni rahatsız etmez sürekli olmadığı sürece.


  • cikis yolu  (12.07.16 16:00:25) 
Bazı tipler sohbeti kendi başlattığı halde mesajları guvercinle gönderir gibi aralarda uzun esler veriyorlar, Ben onlara çok gıcık oluyorum. Derdini anlat git işte, ne dikiyorsun beni telefonun başına.


  • damdanakan  (12.07.16 16:04:09) 
Son görülme, mavi tik (okundu) falan hepsi kapalı bende o yüzden pratikte durumu bilmiyorum fakat açık olsaydı ikinci olurdu bence.

Çalışan insanlar olarak gelen mesajı "önemli mi? ne oldu?" diye o an okuyabiliyoruz ama olay sohbet ise o anki işten/yoğunluktan sonra cevaplamayı tercih edebiliyoruz. Okuyanlar için ya da bir şeyler uğraşanlar için de böyledir. Fakat whatsapp'a girip, birileri ile sohbet edip, beni sallamıyorsa kötü tabii.
  • nawar  (12.07.16 16:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.