[]

Balkonu kapatmak

Balkonu camla kapaticaz (su yelpaze gibi acilir olanlardan). Istanbul anadolu yakasi, atasehir civari referans olabileceginiz yer var mi?




 
bu işte en iyidi albert genaudur. fiyatı daha yüksektir ama başınız ağrımaz. kesinlikle tavsiye ederim


  • oscar  (12.07.16 15:20:27) 
yaptıracak yer önerim yok ama işlemin kendisiyle ilgili bir önerim var. biz yaptırdık, camlar filmli olmasına rağmen içerisi çok deli ısınıyor, yan taraftakileri açmadan oturamıyorsun balkonda; pratikte bi değişiklik olmuyor yani balkon qeyfi açısından. nasıl olur bilmiyorum ama bunu belirt ve ona göre bişeyli cam taksınlar derim.


  • baba jo  (12.07.16 15:20:36 ~ 15:20:58) 
@baba jo standart cam istiyorum oyle alengirli bisey degil :) guney cephe zaten, kisin 10-20 gun disinda oturulabiliyor

Su anda da cam var ama bilmem ne zaman yaptirilmis, cam kalinligi ile silikon kalinligi tutmadigindan su geciriyor. Bi yerle konustuk 2500 civari teklif verdi, bana da cok geldi acikcasi
  • la noix  (12.07.16 15:25:17) 
cam ve sonrasında sunscreen perde yaptırmak ısıyı önlüyor. bu albert yeni çift cam çıkarmış ona bakabilirsiniz birde


  • oscar  (12.07.16 15:28:07) 
Biz yaptirdik. Ucuza yapiyomus. Cok da memnunuz.

Babam numarasini veriyo
  • kuehles blondes  (12.07.16 15:47:02) 
cam balkon yaptırdıktan sonra içten stor perde yaptırın, çok güneşli havalarda indirirsiniz, çok faydasını göreceksiniz emin olun. bir de eğer yerden tavana kadar olacaksa kanatlar tek parça olmasın, alt taraf sabit, üstü açılır olsun, çok ağır oluyor. yerinden çıkar, düşer vs altında kalan mahvolur.


  • animalman  (12.07.16 15:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.