[]

KOPYA duyurumun silinmesi?!

oha la. "yasal acidan sorun olusturabilecek icerik" diye silindi simdi. ne alaka? hakli bir neden mi bu? buna gelene kadar yasal acidan sorun olusturabilecek neler tartisiliyor burada. saskinim.

NOT: DUYURUMU SILEN MOD! benimle iletisime gecersen sevinirim. lutfen.

ayrica buyrunuz: www.eksiduyuru.com

 
zaten duyuruda da telegraph'in resmi sitesinden alinti yapmistim. onlar da mi yasadisi is yapmis yani? bu ne kendini bilmezlik diye cikisacagim simdi, cikismiyorum.


  • letheavendangered  (12.07.16 14:22:38) 
evli olmayanların sevişmeli duyurularda silinsin.
zira şerri hükümler uyarınca yassah.

  • seyduna6687  (12.07.16 14:29:09) 
Su duyurunun modları allah saniyor galiba. Bizim millete koltuk verince got kalkma egilimi gosterir. Kusura bakmayin ama gotleri kalkmis bunlarin.


  • pinman  (12.07.16 14:34:32) 
gelen mesajda hangi moderatörün sildiği yazıyordur. afişe et, linç edelim..


  • nrmnm  (12.07.16 14:51:48) 
yok artık ya. bu insanlar mod olunca mı ergenleşiyor yoksa ergen oldukları için mi mod oluyor anlamadım.
bu arada artık mod nicki verilmiyor, moderasyon sildi diyor.

  • cekilmis gayfe  (12.07.16 14:58:41) 
nein mod notu da yok ismi cismi de yok. resmen keyfilik.


  • letheavendangered  (12.07.16 15:05:34) 
duyurunun kuralları tck ile belirlenmiş değil. bir şey suç olmasa bile yine de duyuruda silinebilir.


  • scars dont fade  (12.07.16 15:30:38) 
tamam tamam biz hallettik. yanlislikla silmisler. belki geri gelir duyuru.


  • letheavendangered  (12.07.16 16:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.