[]

Balkondaki guvercin yavrusu

Yalniz kaldi. Annesi birakip gitmis. Ben tatildeydim gelince bi bakttim yalniz ve hareketsiz.

Guvercin boyuna yaklasmis boyu. Eski tuyleride var yeni tuyleride var.
Dikkat ediyorum hic hareket etmiyor yerini degistirmiyor. Beslemeye karar verdim. Buldugu islatip yumusattim. Siringa ile verecektim. Ama ben balkona girdikten ona dogru yoneldikten sonra cok korktu. Ona birsey yapacagim sandi. 3 gundur hic hareket etmeyen kus ordan oraya kostuemaya basladi. Bende oyle cengaver degilimdir. Alamadim cirpinan kusu yerden.

Ne yapayim simdi ben? Ne olursa olsun alayim mi? Onune yem koysam yemiyor. Ama ben 1 metre uzaga birakiyordum yemi. Direk gozunun onune koysam yer mi?

Icim gidiyor olecek diye. Acilen birsey yapmam lazim

 
bizim balkonda da vardi annesi bi gitti 3 gun sonra falan geri gelmisti.


  • atcapar  (12.07.16 14:35:31) 
insallah bizimkide geri döner. Gözünün önüne koydum şimdilik yiyeceği suyu falan.


  • zimbirik  (12.07.16 14:44:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.