[]

Parmaklarımı hakereket ettirmeden duramıyorum. Neden olur ki bu?

Ellerimde ki eklemleri hareket ettirmeden duramıyorum. kıtlatma gibi değil de yumruğu sıkıp bırakma gibi. özellikle de baş parmağı sürekli sağa sola oynatmayınca rahatsız hissediyorum elim uyuşuyormuş-katılaşıyormuş gibi geliyor. ama işin kötü tarafı uzun süre bu hareketleri yapınca eklem yerleri acımaya başlıyor artık. neden olabilir acaba kireçlenme mi başladı yoksa başka bi rahatsızlık mı?




 
Takıntı haline getirmiş olabilir misiniz acaba?


  • ruh i tibbiye  (12.07.16 12:00:45) 
@ruh i tibbiye
aklıma yatıyo aslında çünki kiraçlenmeye,karpat tünele felan el ile ilgili bulabildiğim rahatsızlıklara baktım hiçbirine tam uymuyor. stresten olabilir mi ki acaba?

  • genc irisi  (12.07.16 12:13:55) 
Huzursuz bacak sendromunun elde olanı gibi geldi bana sanki. Nöropatik ağrı falan da olabilir. Takıntı haline gelmiştir falan diye riske etme bence mutlaka görün bi doktora.


  • gocumanirabbim  (12.07.16 12:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.