[]

Gençler durumlar karışık

ya anasını satıyım, 30 yaşıma geldim, hala mal mal kararlar alıyorum. ama bu defa almayacağım sanırım.

şimdi şöyle bir durum var. yakın bir arkadaşım grubumuza bir kız geldiği anda ona yazıldı. neyse baya sürüncemede kaldıktan sonra kıza açıldı. kız da kabul etmedi. tabi bu süreçte kızla biz de kankaya bağladık. baya iyi arkadaş olduk.

gel zaman git zaman şu an kızdan biraz hoşlandığımı fark ettim. ve gerçekten diğer arkadaşa ayıp ettiğimi düşünerek kendimden nefret ettim. adam aşk acısı yaşıyor. ben de kıza yanlıyorum bir bakıma.

şimdi ciddi ciddi uzaklaşma kararı aldım hatundan. her gün bir bahane buluyorum. ortamına girmiyorum. başka şeyler yaparak takılıyorum.

ne yapıyorum arkadaşlar ben? niye böyle? am salak mıyım?

 
3x1 doz şeklinde alıyorsun.

www.youtube.com
  • eeb  (12.07.16 10:59:43) 
amsalak olsan kızın dibinden ayrılmazdın bence.
bence yaş 30 olmuş çok uzaklaştırma kızı kendinden. arkadaşın kıza baya tutuk değilse anlayacaktır. Nikahına alacak halinde yok ama bu yaştan sonra insanın karşısına anlaşıp, hoşlanabileceği insanlar ne kadar çıkar bilemiyorum.

  • ucan devekusu  (12.07.16 11:04:54) 
Kız, arkadaşını kabul etmemiş. Olma ihtimali de yoksa arkadaşına durumu anlat, müsaade al.

Bir kızı 100 kişi ister, bir kişi alır...
  • kartallar yuksek ucar  (12.07.16 11:13:58 ~ 11:14:07) 
kavak yelleri izlemeyi acilen bırakmalısın.


  • piremses  (12.07.16 11:18:05) 
Yaş 30 ama yaşanılanlar için yaş 12 filan... Kız belki sana yazdığından çocuğu reddetti? Ne kaçıyorsun? Arkadaşın da tipsiz olmasaymış


  • lcha  (12.07.16 14:29:12) 
Toplum bize çok güzel "bencil ol" öğretisini benimsetiyor. "Arkadaşım hala aşk acısı çekiyor" diyorsun, insanlar buna rağmen "yürü bence" diyor. Doğru bir karar vermişsin. Herhangi bir üçüncü kişi için hiçbir bağı bozmaya değmez. 30 yaşında, aklı başında biri olarak doğru karar vermişsin. Tebrik ederim.


  • dessy  (13.07.16 12:41:35) 
kızın mülkiyeti tapusu mu var ki birisinin territorisine girdigini düsünüyorsun. kizin hic mi kendi fikri, hissiyati, tercihi yok. kiz (dur kadin diyeyim de feministler kizmasin) kimi secerse onunla olur, bir erkek digerine nicin ayip etmis olsun. bunlar hep feodallik.


  • thewizardofearthsea  (13.07.16 12:56:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.