[]

Windows 8? Windows 10?

Bir bilgisayar aldım, Hp X 360
Öyle çok bilgisayarla haşır neşir değilim arada bir kullanacağım.

Dün kuzenim baktı Windows 10 yüklü bunda benim ki 8 den 10 a yükselince çok sıkıntı yaşadım alt yapısı daha olmamış yeni olduğu için, 8 yaptır daha rahat kullanırsın dedi.
Aklıma girdi tam yaptıracakken bu sefer bu bilgisayar kendinden 10 yüklü belki bir şey olmaz benimki 8 den yükseldiği için sorun olmuştur bilmem dedi.
Kafamı karıştırdı.
Bilen bilir bu olaylardan zerre anlamam.

Ne yapsak böyle kalsa mı yoksa 8'e mi çevirtsem ya da başka önerisi olan?

Arada office programlarını kullanırım, dizi&film izlerim başka birşey için kullanacağımı sanmıyorum bu yüzden ucuz bir şey aldım zaten ama en rahat nasıl kullanırım bilmiyorum.

Yardımcı olanlara teşekkürler.

 
Kuzen ilgili ama bilgili olmayan ekipten saniyorum. Altyapi olmadan adamlar yeni isletim sistemi cikaracak ve bunu kuzenin mi fark edecek:).

Neyse win 10 geldiyse win10 git bence. Duz kullaniciyim diyorsun zaten hic kurcalamamak da en iyisi.
  • bir ileti paylastim  (12.07.16 10:16:25) 
default 10 yüklüyse bir şey olmaz. ne oluyorsa sonradan yükseltince oluyor.


  • nothing in my way  (12.07.16 18:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.