[]

Güzel kadın vs. zengin erkek

Selamlar.

Dün bir duyuru vardı, teması erkeklerin güzel kadın istemesi normal de, kadınların zengin erkek istemesi neden normal değil diye. Bence haklı. Herkes konu ile ilgili fikirlerini yazmış zaten oraya.

Zengin erkek dediğiniz aslında tüccar erkek oluyor. Ticaretle, imalatla uğraşan, kendi işinin sahibi erkek arıyorsunuz anlaşılan.

Peki ticaretle uğraşan herkesin iyi bildiği bir kuraldan haberdar mısınız? Kural şu; kıymeti artanı satın al, kıymeti düşeni kirala. Yani mesela gayrimenkulün değeri zaman içinde artıyorsa gayrimenkulü satın al, arabanın değeri zaman içinde düşüyorsa arabayı kirala.

Peki kadınların güzellikleri zaman içinde geçtiğine, daha genç ve güzellerini bulmak mümkün olduğuna göre, zengin erkeklerin güzel kadınlarla kalıcı birliktelik kurmak istememesi de doğal değil mi?

Yani zengin erkek 5-10 yıl sonra da zengin olabilir; ama 25 yaşında bir kadın 35 yaşında da aynı güzellikte olmayacak.

Erkek de 10 yıl sonra yeni bir genç kadın istemek hakkına sahipse (güç elinde olduğu sürece) neden 10 yıl sonra bu gücünü kullanmasın?

Özellikle kadın duyurucuların yorumlarını merakla bekliyorum.

 
zengin erkek 5-10 yıl sonra fakirliğin dibine vururken 25indeki kadın 35inde daha da güzelleşebilir.
not: E

@abelardo: "Saçmalamışsın" diyerek polemik çıkarma niyetindeysen başarısız bir girişim.

edit: Tik atıp atmamanız zerre umrumda değil fakat tikler benim gibi düşünenlere verilecektir diye not düşseydin ona göre yazarız :)
  • rakicandir  (12.07.16 10:13:41 ~ 10:48:26) 
@rakicandır saçmalamışsın. 25indeki kadın 35indeki kadından güzeldir, yüzde bir istisna kaideyi bozmaz.

erkekler güzel ve genç! kadın ister ve istemelidir.
kadınlar zengin ve güçlü erkek ister ve istemelidir.
  • abelardo  (12.07.16 10:19:30) 
Valla baslama motivasyonlari para ve guzellik olabilir ama bir iliskiyi bunlardan daha fazla sey goturur.

Ten uyumu vardir, guzel bir sevgi olusmustur vs.
neden sirf zengin diye bi erkek kadinlari 10 yilda bir degistirme moduna girsin ki illa? Ne ilgincsiniz.
  • kuehles blondes  (12.07.16 10:24:24) 
@kuehles blondes paraya tapan insanlardaki derin özgüvenden ötürü. Paranın bu saydığın hisleri otomatik olarak getirdiğini düşünüyorlar sanırım.


  • rakicandir  (12.07.16 10:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.