[]

Arkadasim ille de tenise basla diyor

Selam,

Hayatimda tenis izlememis adamim, federerin cokovicin filan ismini duydum sadece. Tenis icin raket, top, saha ve file gerekir hakkinda bilgim bu kadar.

Arkadasim tenise basladi, cok guzel diyor gel sen de basla. Ya diyorum meniskuslerim sikintili, yok diyor bir sey olmaz(kendisi doktor degil :D) yer sikintimiz yok, oynayacak cok yer var.

Sorularim,
Tenis gercekten zevkli mi?
Cok diz hareketi var mi? Meniskusler sikintili.
Baslasan baslanir mi?

 
gençken ve profesyonel olarak basketbol oynadığım dönem denemiştim. gerçekten inanılmaz yorucu bir spor. kendinize ait yaklaşık 100 m2 alan içerisinde durmadan koşturuyorsunuz.

diz konusunda ise dizlere çok yük biniyor. koşarken ani duruşlar yapmanız gerekiyor ve bu yük de neredeyse tamamen dize yükleniyor.
www.optimumtennis.net
  • teritori  (12.07.16 08:44:48) 
menisküs sıkıntılı ise hiç bulaşma. dirseklerde ve dizlerde riski artırıyor.

zevkli olduğu doğru, aynı zamanda yorucu. ama dizlere bişey olur.
  • babilbaligi  (12.07.16 09:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.