[]

30 günlük antrenman programları?

karın ve kalça için 30 günlük antrenman programlarına başlamıştım. pek bi değişiklik beklemiyodum ama 16. gündeyim karnımda epey fark var, kaslar belirginleşti. kalçada fark göremiyorum nedense. bunların dışında fırsat buldukça bisiklet sürüyorum. şimdi sorularım,

1- beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum düşük karbonhidrat almaya çalışıyorum ama hiç kalori, protein hesabı falan yapmıyorum. yine de protein alayım diye yumurta, tavuk, lor peyniri falan yiyorum normal porsiyonlarda. proteini daha fazla artırmama gerek var mı? en fazla 2 yumurta yiyebiliyorum mesela. öyle 4-5 yumurta yemek zorlar biraz.

2- kilo aldım son zamanda 3-4 kilo kadar vermek istiyorum. ama tartıldığımda hiçbi fark yok. ek olarak ne yapabilirim kilo vermek için?

3- bu 30 günlük programlar bitince ne yapayım? aynı egzersizleri sayıyı artırarak değil de sabit sayılarda her gün yapsam olur mu?

cinsiyet kadın.

 
Spordan sonra tarçınlı süt öneririm. Yağ yakımına yardımcı oluyormuş.


  • hatsatse  (12.07.16 04:11:10) 
kalori hesabı yapmazsanız kilo veremezseniz.
bütün diyetlerin ana mantığı kalori kısmaktır. karbonhidratı kesersen pastayı, keki, abur cuburu, şekerli her şeyi, makarnayı, ekmeği, pilavı kesmişsin demektir. eee zaten kalorili olan ne kaldı.
protein vücut ağırlığının 1.5 ama strength falan uğraşmıyorsan çok kafa takmaya gerek yok bence. öyle yumurta yicem edicem diye kasmaya gerek yok.

2- dediğim gibi kalori hesabı. başka bir şey değil.
3- diyet>egzersiz. egzersizi vücudunu geliştirmek, kendinden daha iyi olmak için diyet ise formunu korumak kilo almak/vermek için yap.
  • logisticsmanager  (12.07.16 08:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.