[]

sabah banyosundan sonra kaşıntı

şimdi sözlük ahalisi
şöyle garip bir problemim var: sabah banyo yaparsam banyodan sonra deli gibi kaşınıyorum. mesela öğlen ya da akşam yaptıpım banyolarda sorun olmuyor ama sabah yataktan çıkıp direk banyoya girersem köpek gibi kaşınıyorum, özelliklede bacaklarım. acayip sinirim bozuluyor. resmen saniyede bin tane sinek ısırırmış gibi nereyi kaşıyacağımı şaşırıyorum. kaşıntı hemen duştan çıktıktan sonra başlıyolar. şöyle sabahın köründe kalkıp güne fresh bi başlangıç yapamıyorum. neden olur bu dingillik zira yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama ürküyo insan haliyle.



 
@kutuların.... hacı araştırdık çözüm bulamadıkda buraya geldik. sadece sabah direk yataktan cıkıp duşa girersem oluyo. akşam öğlen yani afyonum patladıktan sonra olmuyor. bende düşündüm onuda o zaman sadece sabahları olmazdı.


  • sw  (24.11.09 23:47:53) 
bazı sabahlar yataktan çıkınca benimde it gibi kaşınır baçaklarım kollarım filan çok uzun sürmez ama dediğin gibi banyoda filan bi tetikleme bi artış oluyor (el yüz yıkarken bile oluyor bende) çok sık olmasada öyl bir durum var ben yatakla dış ortam arasındaki sıcaklık farkına bağlıyorum olayı


  • pposeidon1  (25.11.09 08:24:46 ~ 08:25:22) 
belki de cildiniz kurudur, duştan sonra losyon, vücut nemlendiricisi vs sürün bakalım devam edecek mi.


  • pinking of you  (25.11.09 09:51:26) 
genelde kuru ciltlerde karşılaşılan ve çoğu zaman sadece sabah duşlarında rastlanmayan bir klasik... vücut losyonu ya da nemlendirici başka ekipmanlar öneriyorum.


  • muharrir  (25.11.09 11:51:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.