[]

Banka kartı ile booking.com

Rezervasyonu yapılamıyormuş sanırım. "Kredi kartınız reddedildi" uyarı mesajından sonra Otel ile mesajlaştık, sebebi buymuş. Bu tüm booking.com için böyle midir yoksa o yere özel bir durum mu? Halbuki iadesiz rezervasyon da yapmıştım. Kredi kartı gibi bir alternatifim şu an yok. Ne yapılabilir? Banka kartı ile internet üzerinden alışveriş yapılabilirken böyle bir şeyin olmaması saçma değil mi yahu?




 
otelde öde seçenekli bir otelse aslında kartınızdan para çekmeye çalışmıyorlar bir miktar limiti bloke edip sen otelde ödeme yaptığında o blokeyi iptal ediyorlar. banka kartında da bunu yapmak mümkün olmuyor. internet bankacılığı üzerinden sanal kart oluşturun ya da hiç kredi kartı istemeyen otellere bakın.


  • 10032007  (11.07.16 21:06:18) 
Bankanın sanal kart opsiyonu yok maalesef. Başka yerlere bakayım diyeceğim ama uygun bir ücrete bulmuştum; civar yerlere bakınca fiyatların uçtuğunu görüyorum. Adamlara mesaj atıp giriş yaparken vereyim ne fark eder desem olmaz mı acaba booking.com aracılığıyla olduğu için?


  • skooma  (11.07.16 21:21:01) 
Ben geçende yaptım. 1 ay önce. Banka kartı ile sorun çıkmadı.

İlginç.
  • ihanet kac kisilik  (11.07.16 21:22:30) 
@10032007 Sanırım dediğin türden bir durum var. Otel de "bildiğimiz kadarı ile paracard (banka kartları) ile işlem yapılamamaktadır" demiş. Yani onlar da -eğer varsa- banka kartlı bir ödeme sisteminden haberdar değiller galiba. Booking.com müşteri hizmetleri numarasını bilen var mıdır? Önce onlarla bir görüşeyim diyorum ama şu 00 800'lü numarayı cepten arayınca yanlış numara diyor. Nedir bunların telefonu?

Edit: Tamam o numara doğruymuş; yalnızca cepten aranamıyormuş.
  • skooma  (11.07.16 22:06:45 ~ 22:18:17) 
otel de kendini güvenceye almak için bunu yapmaya çalışıyor aslında, onları da anlamak lazım. :/ müşteri hizmetleri birine ulaşana kadar çok bekletiyor hatta ama ulaştıktan sonra inanılmaz yardımcı oluyorlar. aşağı yukarı aynı sebepten iptal olan bir rezervasyonum için müşteri temsilcisi çocuk kendisi insiyatif kullanıp aynı bölgede daha iyi bir oteli aynı paraya ayarlamıştı.


  • 10032007  (11.07.16 22:36:11) 
Tabii onları da anlamak lazım ama o zaman benim en kötü senaryoda son çare olarak "giriş yaparken ücreti vereyim" gibi bir teklifimi geri çevirmemeleri gerekir diye düşünüyorum. Parayı vermezsem almazsınız diyorum yani. Gerçi bunu da sadece tek potansiyel müşteri olarak ben varmışım gibi düşünerek diyorum o da ayrı bir konu. Haklısı haksızı bambaşka bir şey, ben en iyisi yarın sabahtan müşteri hizmetlerine bir ulaşmaya çalışayım da belki onlar bir çözüm önerisi sunabilirler.


  • skooma  (11.07.16 22:52:11) 
Ben 15 gun once enpara kartimi kullanarak rezervasyon yapmistim. Hicbir sorun olmadi.


  • chitosan  (11.07.16 22:57:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.