[]

en deli sarhos oldugunuz an ve mekan neydi?

ben kolay kolay sarhos olmam, gercekten. At sakinlestiricisi gerekir beni normalde sarhos edebilmek icin...

Ama o gün nisanlımdan ayrılmamın 4. ayıydı, beni evine cagırmıstı, giderken 1 litrelik bir jack daniels aldım. Mumları da hazırlamıstı, belki tekrar birlesecektik.

Ben kendimden emin değildim, hayatıma ne oldugunu dusunuyordum, nasıl olaylar bu raddeye gelebilmişti ki? daha 1 yıl onceki fotograflarımız herseyin iyi oldugunu soyluyordu.

içmeye basladım, ama cok hızlı, sanki bazı seylerin öcünü alır gibi içiyordum. Mutluluk bir anı değil, uzun uzadıya geleceğe uzanan bir gerçek olmalıydı.

O kadar sarhoş oldum ki, sen son kıyasıya ''seni seviyorum, nolur benden ayrılma'' dediğimi hatırlıyorum. Bu cümleyi söylemem normalden üç kat sürmüştü, zira hem ağlıyor hem de kekeliyordum.

-----------------------------------------------------

Sizin en deli sarhoş olduğunuz an ve mekan hangisiydi?

not: sonunu merak edenler için iyi istyorsanız iyi kötü istiyorsanız kötü olsun, tamamen açık bir son.

 
harbiden boşver alkolü sonra noldu, barıştınız mı?


  • Absinthe75c  (11.07.16 20:32:53) 
vodkalı duyurundaki jager faciasını saymazsak ki o sarhoşluğun ötesindeydi zaten, taksim'de factory'ydi galiba mekanın adı orada iyi yardırmıştım. ais ezhel'le fotoğraf çekilmiştim hatta o gece, çok eğlenceliydi ahajhasj. ikramlar falan gırla gidiyodu, o gece arkadaşla mekanı biz ihya ettik diye tahmin ediyorum. dur diyordu der meister dur, yeter bu kadar tuzlu fıstık ama barmen verdikçe veriyordu. çok tatlı bi geceydi yav. en çok orada içmişimdir.


  • der meister  (11.07.16 20:33:37 ~ 20:43:41) 
arkadaşımın evi. karşılıklı evlerimiz pijamalarımla takılıyordum hatta eve dönmek üzereydim misafiri gelecekti çünkü. misafiri geldi ikisi kal yeşil peri içicez diye ısrar ettiler. bir shot atayım bari dedim. herkes bir shot attı arkadaşım kusmaya gitti. biz misafirle devam ettik. en son 7. shot hatırlıyorum gerisine dair tek bir fikrim yok. söylenenlere göre yabancı bir dil konuşmaya başlamışım. türkçe konuşmamışım hiç. ertesi gün arkadaşımın yatağında çıplak uyandım. beni soyup banyoya sokmuş, duşta uyuyakalmışım o da beni kaldıramayınca eski sevgilimi aramış. eski sevgilim gelip yatağa götürmüş. ve hazır ben o haldeyken telefonumu kurcalamış vs vs olaylar olaylar. 2 gün yemek yiyemedim sonrasında.ve ilk defa hayatımda hiç ama hiçbirşey hatırlamadığım bir sarhoşluk yaşadım.


  • tuborg yesili  (11.07.16 20:41:41 ~ 20:42:38) 
2007'nin haziran ayıydı sanırım, babamın ölümünün üstünden henüz birkaç ay geçmişti. Bunca yıllık hayatımda o kadar sarhoş olduğum bir günü hatırlamıyorum, esasında o günü de hatırlamıyorum hiç o kadar sarhoş olmuştum. Ne kadar içmiş olduğumuzun daha iyi anlaşılması için şu ayrıntıyı verebilirim: 5 kişiye 4300 lira hesap gelmiş. Yıl 2007. Ben onu da hatırlamıyorum tabii.


  • angelus  (11.07.16 20:43:15) 
konyaaltı sahili
deli gibi borcum var, bir kıza yanığım o zamanlar ve dersler b*k gibi gidiyor. arkadaş votka aldı. aylardan şubat ya da mart. hava nasıl esip,içimize işliyor anlatamam. neyse arkadaş votka alalım dedi, tamam alalım dedim. sonra gittik içiyoruz işte sahilde. içiyoruz da nereye gidiyor anlamıyorum. bir ara ayağa bir kalktım, anam. dünyanın böyle dönebileceğini hiç tahmin etmemiştim. bir posta orada bıraktım kenara. karşıdan karşıya geçicez ama ben yine oturup bir posta daha bıraktım kenara. neyse eve gidiyorum ama gitmek bu değil. levent kırca mı benim taklidimi yapmış ben mi levent kırca'nın anlaşılmaz. eve girdim nihayet. evde bir posta daha bıraktım tuvalete. sonra tuvalette biraz sızmışım. annem uyandırdı hadi kalk diye. sonra anneme dedim ki bana kahve yapsana, ayılayım dedim. gittim yatağa yattım ve sonrasını hatırlamıyorum.

o gün bugündür votka içmedim,içirmedim
  • rakicandir  (11.07.16 20:48:25) 
2000 yılı üniversitenin bahar şenlikleri 7-8 saat içinde 12 kırmızı tuborg içmiştim.Kısa sürede içseydim kusup açılabilirdim ama süre uzayınca zil zurna sarhoş oldum.rektörü uzaktan görüp " rektööörrrr" diye bağırıp el sallamıştım adama.sonra rektör ve tayfasına halk müziği dinletisi veren müzik okutmanının yanında bendir çalan elemana "ben çok iyi bendir çalarım" diyip bendiri elinden alıp Allah ne verdiyse vurmuştum.daha bir çok rezilliğim de var o güne dair ama cok uzar.


  • delicevat  (11.07.16 20:56:38 ~ 12.07.16 10:44:03) 
2013 yazı fethiye.


O kadar utandım ki kendimden 8 ay ağzıma içki değdirmedim o günden sonra.
  • istenmeyen evlat  (11.07.16 21:03:51) 
5 sene önce, köydeki muhtelif yerler. sırasıyla 9 bardak votka, 4 şat viski(evet şat), 3 şat tekila sonrası hayatımda ilk ve tek olmak üzere kendimi kaybetmiştim. arabayla bi oraya bi buraya gidip içtiğimiz için muhtelif dedim, en son okulun bahçesine oturup bitane sigara yakınca hepten kaydım, arabaya kadar iki kişi koluma girerek taşıdı. o anı hatırlıyorum bi tek, "ulan yürüyemiyoz da hee, galiba baya sarhoş olduk, püh" düşünceleri arasında arabaya götürmüşlerdi beni.

he bi de geçen sene hızlı viski içtikten sonra seks esnasında dombıra söylemiştim. orada çok sarhoş değildim ama çakırkeyifliğin keyif kısmını abartmıştım, çeşitli komiklikler şakalar...
  • baba jo  (11.07.16 21:35:43 ~ 21:36:03) 
2016, arkadasimin kuzenine 4 kisi 1 lt raki alip gitmistik. Rakiyi tasiyan baska hicbir sey tasimasin fln diye konustuk. Rakiyi tasiyan arkadas kapida dusurdu rakiyi. Tuzla buz oldu oracikta raki sisesi. Sonraki gun bile raki kokuyordu apartmanin onu. Sonra gidip bir tane daha aldik. Hepsi bitti, gerisini hatirlamiyorum, iceri gidip sessiz sessiz kusmusum. Odaya gelince gormusler beni.


  • yuzır  (11.07.16 21:39:11 ~ 21:41:33) 
Askeri lojman, absinthe, vodka. Sonrasinda cok sarhos oldum ama kendimi oylesine rezil etmedim bir daha.


  • stereoseyfi  (11.07.16 21:40:38) 
2003 yilbasi gecesiydi, yas 17. 1 litre muz likoru, 2 kadeh sarap, 12. tekiladan sonra o geceyi hic hatirlamiyorum. kusamamisim da arkadaslar igrenc karisimlar hazirlamis kusabilmem icin. bir arkadasi isirmisim, bana tokat atmis. hicbisey hatirlamiyorum, nasil hastanelik olmamisim hayret ettim. igrenc bir geceymis simdi dusununce.


  • medusa  (11.07.16 21:59:26) 
2 gün önce evimde. Aklimda icmek yoktu sonra ne olduysa artik dagittim baya.


  • vi veri veniversum vivus vici  (11.07.16 22:04:20) 
düşündüm de hiç olmamış. olsun bu bi ara.


  • matrix  (11.07.16 22:19:58) 
2016'ya girerken, yılbaşında arkadaşın evinde 70'lik tekilayı bitirdim tek başıma. İğrençti. En son telefonda Siriyle muhabbet ediyormuşum, bana kendi cümlelerinle gel falan diyormuşum...


  • mutlusismankedi2015  (11.07.16 22:26:24) 
Acik araziydi. Bir insanin o derece sarhos olabilecegine inanmazdim o gunden once. Hayatimin en sikintili gecesiydi, sabaha karsi anca uyuyabildim. Sabaha kadar ne cektim ben bilirim. Bira ve sarap icmistim, ne kadar ictigim hakkinda hicbir fikrim yok. Yuruyemiyordum, etrafimi dogru durust goremiyordum bile.
Cok kotu sarhos olup fena dagittigim oldu 5-6 kez daha ama o gunkunu tek gecerim.
Buna ragmen ne olup bittigini gayet iyi hatirliyorum. Alkol alip da olan biteni hatirlamadigim hic olmadi. Ayrica bir seye dertlenip ictigim de olmadi. hep keyif icin ictim.
Bu arada o gunden sonra uzun bir sure (1,5 yil vardir) hic alkol almadim.
  • stavro  (11.07.16 23:13:52 ~ 23:14:52) 
üniversite zamanı Berlin, gecenin belli kısımları var gerisi yok.
Sabah kaldığım hostelin tuvaletinde, yerde oturmuş kafam pisuvara dayalı bir şekilde uyandım.

  • ilkot  (11.07.16 23:30:08) 
Son 4 5 senedir 2 kere dağıttım sanırım. ilkinde shot oyunu oynuyorduk arkadaşlarla. Daha önce hiç sarhoş olmamıştım , bilemedim durmam gereken noktayı. Hiç bir şey hatırlamıyorum o geceden. Bir ton olay dönmüş aslında ama ben tuvalette geçirdim geceyi. Sonrada yatırdılar zaten.

Diğeri de keyifli bir kamp ortamında oldu. Nedense O kampa herkes evindeki içkileri getirmişti. Kış kampı bide etraf karlı, hava erkenden kararmış, hemen ateşin başına geçmişiz derken birayla başladık, şarapla devam ettik, zaten gün içinde ara ara tekila shot atıyorduk. En son viski çıkarttı bir arkadaş. Ben biraz abartmışım o gece. Çadırın yolunu zor buldum. gece uyanıp uyanıp kustum. ertesi gün saatlerce kendime gelemedim.

4 5 gün önce bayramda da çok deli sarhoş oldum aslında. Kuzenlerimle tanıdık bi mekanda içiyorduk. Ben cin tonikle başlamıştım. Bi yerden sonra masaya içki yağmaya başladı. Garsonlar biz sormadan getiriyor yenilerini. masada sahipsiz içkiler falan vardı. İnsan ne kadar içtiğini takip edemiyor öyle olunca tabi. Çenem bir açıldı bütün sıkıntılarımı dertlerimi anlattım o gece. Ama artık içki-su dengesini ayarlıyorum. Sarhoş olsamda kusmuyorum.
  • zimbirik  (11.07.16 23:33:16) 
2012 sonu ya da 2013 başı. Yer Eskişehir. Del Mundo'ya crush davet edilir. Bir arjantin söylenir. 2 dk sonra crush gelir ama gel arkadaşlar şu barda oraya gidelim der. Tamam derim. 1 litrelik arjantini 2 dakikada içer kalkarım. Sonra orada bi ortam olur, biraları sayamam artık, ortamdaki insanlara sararım, herkes bozulur ve erken dağılma kararı alınır. Göt gibi ortada bırakılırım. Buna bozulup tekele gider eve giderken elime bira alır yolda devam ederim...

Derken yolda bi sendeleyip elimi bi apartmanın duvarına dayamaya kalktığımda apartman benden uzaklaşır. Duvar kayar gider...

Arkadaşımı ararım, gelir beni alır ve sabaha kadar çorbacı, tantunici gezeriz ayılacağım diye. Ayılamam bir türlü.
  • la rana  (11.07.16 23:41:26) 
2015 kasım... eski sevgilimden ayrılmak üzere buluşmaya gittim, çok az alkolle o kadar sarhoş oldum ki. hayatımın en kötü gecesiydi. nadir pişmanlıklarımdandır o kadar sarhoş olmam. hala bir tane bile içmeseydim keşke diyorum.


  • amelie poulain  (11.07.16 23:51:43) 
3 sene once falandi uskudar şila bardayiz ailecek. İcki kuponlari var minik minik renkli onu garsona veriyosun istedigin ickiyi aliyosun. Bizim sectigimiz menude 3 tane vardi. Alkole hic aliskin degilim 1 visne votka 2 bira ictim. Diger sarhos insanlar o kuponlari bir sekilde yere dusuruyolardi yerlerden kupon topladik en son annem garsondan bira isterken yakaladi engel oldu kuponlarimi aldi. Rezil bisey yapmamisim ama tum gece hic oturmadan dans etmisim. Kavga cikmis arkada "amaaan birbirlerini yesinler" demisim yine dans etmisim. Teyzem bana o kadar cok gulmuski ertesi gun agzim agriyo diye geziyordu :) ve ben gece 12 den sonra olan hicbir seyi hatirlamiyorum.

Bir keresinde de kuzenim bize geldi bira icicez 2 ser tane aldik. İctik biramiz bitti ama biz yaris yapacagiz kafamiza koyduk. Bizim evin alti tekeldi indik birer bira daha aldik. Kuzen laptopunu getirmisti benim de laptop acik. Yaris yaptik kazandi. Sonra birasini laptopuna doktu. Laptopu egerek bi kaldirdi bira sonra o birayi icti o sekilde bosa gitmesin diye. Ben de bana asik bi cocugu arayip cok sapikca sorular sormusum su an yazmaya utaniyorum. Kuzenim de eski erkek arkadasinin ismini soyleyip soyleyip kufur ediyordu.
  • matilda  (12.07.16 01:54:24) 
hiç sarhoş olmadım
hiç içki içmedim tek yudum bile
sadece narkozla uyuşturuldum kafası çok iyiydi
  • basond  (12.07.16 03:42:09) 
Kadıköy, Grange Bar. Geçen kış. Telefonun ekranını okuyamıyordum ama eve tek başıma döndüm, sıkıntı çıkmadı.


  • i was made for you  (12.07.16 03:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.