[]

sünnet hakkinda

Merhabalar. 4 aylik bir oglum var. Doktor sunnetini 1 yasindan once yaptirmanizi tavsiye ederim dedi. Ben de fazla ayaklanmadan simdi yaptirayim diyorum. ne dersiniz? Konu ile ilgili tecrubeli olanlar ya da fikir verecekler?




 
ben de hemen yaptırma taraftarıyım.


  • kaputt  (11.07.16 16:12:43) 
havalar biraz serinlesin öyle yaptır hacı.
ağustos sonu veya eylül gibi.
erken yaptırmak bence de avantajlı.
  • seyduna6687  (11.07.16 16:37:07) 
hemen yaptır.


  • 1adam  (11.07.16 16:41:49) 
hiç sünnet ettirmeme gibi bir seçenek söz konusu değilse hemen yaptırın. abd'de doğumdan hemen sonra yapıyorlar.


  • microfiction  (11.07.16 18:57:45) 
yaptırman o çocuğun kişiliğine karşı saygısızlığındır. vücut bütünlüğünü kendi inançların gereği bozup canlı canlı kendi yavrunu kestirmek nedir? biraz insanlığın varsa, azıcık sevgin varsa oğluna karşı yaptırmazsın...


  • ucan spagetticanavari  (11.07.16 19:00:09) 
@uçan canavar alemsin hakkaten:) kolunu kesmeyecez


  • demirr  (11.07.16 19:05:33) 
Simdi sünnet meselesini acikliga kavusturalim. Kökünden kesmiyoruz. Bkz:ironi


  • demirr  (03.02.17 00:56:03) 
sünnet yaptıracaksanız ya şimdi yaptırın ya da 3-5 yaşını pas geçip ilkokulda falan yaptırın. Fallik döneme denk gelirse kastrasyon(hadım) korkuları ortaya çıkabilir aman dikkat.

bu arada buradakilerin söyledikleri de haksız değil. Ben oğlum olursa sünnet ettirir miyim emin değilim, çok zor bir karar. (kimisi için değil, sanırım sizin için de)
  • rodriguez2  (03.02.17 01:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.