[]

Dün niye trafik olmadı?

Dün tatilin son günüydü ve istanbula trafiksiz geldik neden böyle oldu herkes trafik olcak diyodu. Hala şoktayım şuan trafikte 1 dk bile beklemeden geldik ve akşam saatiydi.




 
ben de anlam veremedim ama genel olarak insanlar tatilini uzattı, ya da perşembeden geldi deniliyor. perşembe trafik vardı dönüşte gerçekten.


  • safepassage  (11.07.16 15:38:46) 
perşembe izmir'den istanbul'a 13 saat sürmüş. bursa'dan itibaren trafik hiç açılmamış hep dur kalk. demek erken gelindi gerçekten.


  • kaputt  (11.07.16 15:41:14) 
cuma günü, hatta bazı kişiler için cumartesi günü iş günü olduğundan insanlar perşembe dönmüş. ben cumartesi günü döndüm hafif bir araba yoğunluğu vardı ama hız azalttıracak kadar değil.


  • schlingel  (11.07.16 15:59:31) 
Ben de şaşırdım. Cuma günü 10 gibi Sakarya'dan dönüş için yola çıktım, hiç trafik yoktu. Cumartesi - Pazar yoğunluk olur dedim ara ara IBB trafiğe baktım, hiç yoğun değildi. Demek ki herkes Perşembe günü yola çıkıp Perşembe günü geri dönmüş.

Giderken de Pazar sabahı yola çıktım, sadece Dilovası- Kartepe arası trafik durdu, sadece 75 dakika kaybettim. Önceki bayram tatili yolculuklarımla karşılaştırınca son yılların en trafiksiz tatiliydi benim için.
  • Tutkun  (11.07.16 16:00:58) 
izah ediyim.köprünün büyük etkisi vardı.şöyleki yalovadan arabalı vapurlar dolup kalkıyorlardı buda yalova tarafında 15 km ye kadar kuyruk olusturuyordu.ayrıca vapurdan inen arabalar konvoy şeklinde gebzeden trafiğe girerek toplu halde trafiği tıkıyorlar gişelerde işin içindne çıkilmaz hale geliyordu.
ne oldu köprüden teker teker yağ gibi akarak ana yola bağlanan araçlar öbekleşmeden istanbula dağıldılar.
birazda insanların tatilini erkenden bitirmeleri etkili oldu..
  • jamswety  (11.07.16 17:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.