[]

Tazminat Davası

Bu gün aldığım kutu ayranın içinde yeşil tuhaf bi şey var.Üstelik baya da büyük ama çıkarıp bakmaya cesaret edemedim :( şimdi ben bu firmaya tazminat davası açabilir miyim? açmaya değer mi?




 
abd'de olsan zengin olmuştun. burada bir şey çıkmaz..


  • nrmnm  (11.07.16 15:00:03) 
hiç mi şansım yok ya :(


  • doksanaltmisdoksan  (11.07.16 15:03:09 ~ 15:03:18) 
İspat edebilir misin ? Şahit var mı ?


  • nikex  (11.07.16 15:06:55) 
evet var. hala bakamıyorum ama küf gibi bi şey olduğunu tahmin ediyorum.herhangi bir laboratuvar testinde benim sonradan atabileceğim bi şey olmadığı kanıtlanmaz mı zaten? çok susamıştım bakmadan koca bir yudum aldım boğazım hala bi tuhaf :(


  • doksanaltmisdoksan  (11.07.16 15:13:25) 
hocam bu kadar para derdine düşmeyin. dava açarsın, adamlar ceza falan da alır ama ne için tazminat alacaksın? maddi ya da manevi bir kaybın mı var?


  • himmet dayi  (11.07.16 15:29:10) 
bence manevi bir kayıp var, iyi bir avukatla neler neler çıkarılır altından..


  • safepassage  (11.07.16 15:50:04) 
türkiye'de manevi kayıp diye bir şey yok çok ciddi bir olay olmazsa. tazminat davasında kazanacağın max para, hastaneye eğer boğazın-miden için gittiysen onun masrafları olur. amerika'da durum biraz daha farklı tabii, ama burası tüsiad'ın dizayn ettiği türkiye cumhuriyasıdır maalesef.


  • workers of all world  (11.07.16 16:21:18) 
adamın kolu gidiyor zor maddi/ manevi tazminat veriyorlar. içtiğin şeyden küf çıksa kimse takmaz.


  • cabiday  (11.07.16 16:37:37) 
Bence denemeye değmez. O yeşil tuhaf şeyi anlamadan içseydin o zaman değebilirdi. sikayetvar sitesine girin bakın böyle zibillen şikayet var zaten.


  • Tutkun  (11.07.16 16:45:21) 
Çok zorlarsan en fazla yeni bir ayran alırsın :p


  • kartallar yuksek ucar  (11.07.16 17:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.